Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? - yeni kanalı!

Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda ve ne zaman başlayacağı 13 yıldır her sezon merak edilmekte.

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? - yeni kanalı!

Yeni sezon dizilerini başlaması ile birlikte peki Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak diye senelerdir müptelası olup izleyen izleyicileri merak etti. Biz de sizler için Kurtlar VAdisi'nin başlayacağı tarihi araştırdık.

KURTLAR VADİSİ PUSU KANAL D'DE EKRANA GELECEK

Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

PANA FİLM "YAYINLANMAYACAK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Vadi'nin yeni sezonda aynı kanalda yayınlanmayacağını duyuran Pana Film, şu açıklamayı yapmıştı: "Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D'de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız."

KURTLAR VADİSİ PUSU'YA YENİ OYUNCU

Yıllardır ekranlardan inmeyen Kurtlar Vadisi dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Arka Sokaklar'da uzun süre polis rolünde oynayan Uğur Pektaş'ın Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alacağı konuşuluyor. Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü dolduramayan Pana Film'in Pektaş'ı rol için ikna ettiği iddia ediliyor.

Yayınlanacağı kanal belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcılığını üstlenen Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz