Merve Boluğur düğün hazırlıklarını sosyal medyadan yapmaya başladı

tı ay süren ayrılığın ardından evlenme kararı alan oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç, bu akşam nikah masasına oturacak

Merve Boluğur düğün hazırlıklarını sosyal medyadan yapmaya başladı

 

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti, Adile Sultan Yalısı'nda düzenlenecek görkemli bir düğün töreniyle evlenecek. Sanat dünyasından ve cemiyetten pek çok ismin katılacağı düğün öncesi Merve Boluğur, düğün heyecanını Instagram üzerinden yayınladığı fotoğraflarla sevenleri ve takipçileriyle paylaşmaya başladı.

AYAKKABININ ALTINA YAKIN ARKADAŞLARININ İSMİNİ YAZDI 

Güzel oyuncu, düğün öncesi "Gelin ayakkabısı altına yazma" geleneğine uydu ve bekar olan yakın arkadaşları; Eliz Sakuçoğlu, Çeylan Çapa, Dilara Öztunç gibi yakın dostlarının isimlerini ayakkabısının altına yazdı. Merve Boluğur'un "Ayakkabı merasimi başladı ve liste uzar gider." notuyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum rekoru kırdı.

DÜĞÜN İÇİN MASRAFLARDAN KAÇINILMADI

Murat Dalkılıç ve ailesinin haftalardır süren düğün töreni için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Sultan Yalısı'nda düzenlenecek düğünün kusursuz olması adına hiçbir masraftan kaçınmayan Dalkılıç Ailesi'nin bin lira değerinde, bileklik, küpe ve kolyeden oluşan bir takı seti, Murat Dalkılıç'ın ise müstakbel eşine düğünde 2 karatlık 60 bin değerinde pırlanta yüzük hediye edeceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz