Milat 4.bölüm nefesleri kesecek

Yeni Türkiye’nin yeni dizisi Milat TRT 1’de yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Milat dizisi TRT 1’den Canlı olarak bu akşam izleyebilirsiniz. Teşkilat alçakça saldırının intikamını almaya hazırlanıyor.

Milat 4.bölüm nefesleri kesecek

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan en yeni dizi Milat 4. bölüm ile yine TRT 1 ekranlarında evlerimize konuk olacak. Milat 4. yeni bölümüyle bu akşama damga vurmaya hazırlanıyor. Her hafta izleyen ve hayran sayısını artırarak fenomen olma yolunda ilerleyen Milat bugün Google’da en çok aranan dizi olarak da üst sıralarda yer alıyor. Milat 4. bölüm fragmanı ve Milat 3. Bölüm özeti...

MİLAT 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT 1 ekranının yeni dizisi Milat bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek. Güçlü ve usta oyuncu kadrosu ile ilgi çekici konusuyla Milat dizisinin bu akşamki yeni bölümü için nefesler tutuldu. Milat yeni bölümde yaşanacak gelişmeler…

MİLAT 4. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

24 Nisan Cuma TRT 1’de Canlı olarak izleyebileceğiniz Milat son bölümde yine nefesleri kesecek. Milat 4.bölüm fragmanı çıktı mı? Milat 4. bölüm TRT 1 Milat resmi sayfasından akşam da izleyebilirsiniz. Milat bu hafta yeni bölüm olan 4.bölüm ile ekranlarda olacak.

BU HAFTA NELER YAŞANACAK?          

Türkiye’ye giriş yapmayı başaran uluslararası terörist Asaf işbaşına geçmiş ve İbrahim'in organize ettiği sünnet düğününe, beklenmedik bir saldırı düzenlemişti. Milli İstihbarat Teşkilatı, bu alçakça saldırının intikamını alabilecek mi? Çatışmada ağır yaralanan Ferhat kurtarılabilecek mi? Sorusu bu akşam yanıt bulacak.

Yeni Türkiye’nin yeni dizisi Milat’ın 4. Bölümü, aksiyon sahneleri ve satranç oyunlarıyla dolu yeni bölümüyle 24 Nisan Cuma akşamı (Bu akşam) Saat 20:00’de Türkiye’nin ilk televizyon kanalı TRT 1’de.

MİLAT DİZİSİ 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz