Milat dizisi fenomen olma yolunda

Şu sıralar en çok izlenen ve en çok konuşulanlar arasında Milat dizisi var. Milat dizisini geçen hafta biz de izledik ve hakikaten beğendik. Ancak anlaşılan şu ki tek beğenen biz değiliz, tüm ülke şu anda en çok Milat dizisini konuşuyor ve tartışıyor. Milat dizisi fenomen olma yolunda ilerliyor.

Milat dizisi fenomen olma yolunda

EMRE ATEŞ

Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin ilk televizyon kanalı TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelmişti Milat dizisi. Dün akşam da 2. Bölümü yayınlanan Milat Dizisi yine en çok izlenen dizi olmayı başardı ve reytinglerde üst sıralardaki yerini aldı. Bununla da yetinmedi Milat dizisi Google’da en çok aranan konusu olmayı başardı Milat İzle adıyla.

MİLAT’IN KONUSU      

Milat dizisinde; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Türkiye’nin büyümesine engel olmaya çalışan derin odaklarla yurtiçinde ve yurtdışında sürdürdüğü mücadele anlatılıyor. Gerek konusuyla olsun, gerek efektleri ve kullandıkları teknolojiyle olsun Milat dizisi kendi fanatik izleyicisini oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Milat dizisinin oyuncu ekibi de çok beğeniliyor. Milat dizisinin ekibinde de hakikaten usta oyuncular var.

Dizinin başrolünü Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, Başak Sayan paylaşırken, Elvin Levinler, Demir Karahan, İlhan Şeşen, Mustafa Uğurlu ve Yasemin Öztürk gibi birçok ünlü isim dizinin kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler