Ünlü model Sema Şimşek podyumda fırtınalar estirdi

Medyadoktoru Yapım tarafından yaklaşık 3 yıldır Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirilen Şehr-i Medeniyet Kültür Projesi Defilelerin yeni durağı Balıkesir Balkonuk Center’da gerçekleşti.

Ünlü model Sema Şimşek podyumda fırtınalar estirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Karesi Belediyesi destekleriyle gerçekleşen Şehr-i Medeniyet Balıkesir Kültür Defilesinin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz üstlenirken podyumda Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Özlem Katipoğlu başta olmak üzere ünlü modeller podyumda boy gösterdi. Gecenin finalinde bir sürprize imza atanVatan Şaşmaz da özel tasarlanmış kostümle podyuma çıkarken, defilenin baş mankenliğini üstlenen Sema Şimşek’in kostümleri ise büyük ilgi gördü. Gecede Ottoman Korosu da büyük bir konser vererek büyük alkış aldı.

“TARİHLE ARAM ÇOK İYİ DEĞİL”

Defilenin baş mankeni Sema Şimşek, yer aldığı ve içerisinde kültürel değerleri barındıran defile sonrası, "Aslına bakarsanız benim tarihle ilgili çokta aram iyi değildir. Bunu söylerken de tabiri caizse utanıyorum. Ama şimdi hem kendimi hem de oğlumu tarihle ilgili bilgilendiriyorum. Oğlumla birlikte kısa kısa tarihi ve kültürel turlar yapıyorum" dedi. Gecenin sunucusu Vatan Şaşmaz'da aldığıBMW i8 marka lüks araba sonrası medyada çıkan haberler hakkında "Bu arabamı satıp yeni bir araba daha alacağım. Mütevazi olmasını istiyorum ama dayanamayıp yine lüks bir araba alabilirim. Bazı zamanlarda trafik yoğunken arabayı eşime veriyorum ve kendim Metrobüs kullanarak yolculuğumu gerçekleştiriyorum" dedi. Şaşmaz ayrıca baba olmak istediğini de dile getirdi.

Gecenin finalinde Medyadoktoru Yapım firması adına Yapımcı Savaş Uğurlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan plaket takdim ederken "Birçok ilde gerçekleşen ve gerçekleşmeye devam edecek olan projemizde Balıkesirimizin kültürünü günümüze çıkararak sergiledim.Başbakanlık Tanıtma Fonunun resmi olarak desteklediği projemizde de imza attığımız için gururluyuz mutluyuz. " dedi. Şehr-i Medeniyet Balıkesir projesi, Elif Tayhan ve Genel Koordinatör Kerem Baydar ile birlikte tasarımcı Timuçin Denizmen’in yaklaşık 7 aylık çalışması sonucu ortaya çıkan bir organizasyon büyük beğeni topladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz