Görüş Bildir

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? İşte yeni günü yeni kanalı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni gününde yeni kanlaında ve bomba gibi değişiklerle 18 Kasım'da başlayacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? İşte yeni günü yeni kanalı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ne zaman başlayacak? sorusu sezon dizilerinin başlaması sonrasında merak edilmekteyken, sevilerek izlenilen dizinin yapımcılarından son dakika açıklamaları da gelmekte. Dizinin 14 Kasım'da başlayacağı açıklaması son dakika olarak değiştirildi. Yapılan açıklamaya göre Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. sezonu 18 Kasım'da başlayacak. Star TV ekranlarında olan dizi FOX TV'ye transfer oldu.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Muhteşem Yüzyıl kösem'in kanalının değişmesi akabinde oyuncularında ve konusunda da büyük bir değişikliğe gidildiği açıklandı. Osmanlı’nın demir yumruklu padişahı IV.Murat ve Bağdatlı prenses Parya hikayenin başrollerinde oynayacak.

NURGÜL YEŞİLÇAY MERHABA DİYECEK

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de başrollerde ise Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindorukoyanayacak.Muhteşem Yüzyıl 18 Kasım Cuma akşam Fox TV ekranlarında yayımlanacak.

YENİ GÜNÜ

Yeni konusu ve oyuncu kadrosuyla ekranlara dönmeye hazırlanan dizi, ilk bölümüyle 18 Kasım Cuma akşamı Fox ekranlarında olacak. Pazartesi akşamları İçerde ve Kırgın Çiçekler gibi çok izlenen iki yapımın olması nedeniyle Muhteşem Yüzyıl Kösem, Cuma akşamına alındı.

MURAT İLE FARYA AŞKI DAMGASINI VURACAK

Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu dizide ünlü oyuncu, Bağdat Fatihi IV. Murad'ın güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü canlandıracak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ikinci sezonuna Sultan Murad ile Farya'nın, kudret ile arayışın aşkı damgasını vuracak. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği kadın saltanatının yanı sıra, dünyaya diz çöktüren bir sultan olan Kösem rolüyle seyircinin karşısına çıkarken; Metin Akdülger, Kösem'in iktidarı ele alma isteğinde olan oğlu IV. Murad olarak izleyicisiyle buluşacak. Osmanlı'nın Demir yumruğu, Bağdat Fatihi IV. Murad'ın güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir