Nam-ı diğer Sarrafoğlu, Çağatay Ulusoy; Delibal'daki öpüşme sahnelerini çekmeye utanmış

Adını Feriha Koydum ve Medcezir dizisindeki rolü ile genç kızların aşığı haine gelen Çağatay Ulusoy; şu ara Delibal filminin vizyona girmesi için gün saymakta. Her zaman ki masumluğu ile gözler önünde olan Çağatay Ulusoy, öpüşme sahnelerinde çok utandığını açıkladı. Dizi aşkları ile gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy'un Delibal filmi sonrasında gözleri üzerine çekeceği kuvvetli ihtimal

Nam-ı diğer Sarrafoğlu, Çağatay Ulusoy; Delibal'daki öpüşme sahnelerini çekmeye utanmış

Medcezir dizisindeki rolü ile genç kızların aşığı haine gelen Çağatay Ulusoy; şu ara Delibal filminin vizyona girmesi için gün saymakta. Her zaman ki masumluğu ile gözler önünde olan Çağatay Ulusoy, öpüşme sahnelerinde çok utandığını açıkladı. Dizi aşkları ile gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy'un Delibal filmi sonrasında gözleri üzerine çekeceği kuvvetli ihtimal

Çağatay Ulusoy başrolünü Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaştığı Delibal filmindeki öpüşme sahneleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Delibal filminin fragmanında yer alan öpüşme sahneleri gündeme bomba gibi düşmüş filmin fragmanı kısa sürede 2 milyonu aşkın izlenme sayısına ulaşmıştı. Filmdeki bu sahneler için konuşan Çağatay Ulusoy "Rol icabı öpüşmekten çok utanıyorum. Yapmam demiyorum ama o an hiç rahat değilim” diye konuştu. Çağatay Ulusoy daha önce de Medcezir dizisinde sevgilisi olduğu konuşulan Serenay Sarıkaya ile öpüşmüştü.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartallarıfilminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler