Nihat Hatipoğlu bomba bir soruyla hayrete düştü, bir seyircinin Hocam göğüslerimi estetik yapabilir miyim? dedi sosyal medya yıkıldı

ATV’nin yayınladığı programda seyircinin sorularını yanıtlayan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir bayan izleyicisinin sorusu üzerine zor anlar yaşadı. Nihat Hatipoğlu göğüs estetiğini anlatırken adeta soğuk terler döktü.

Nihat Hatipoğlu bomba bir soruyla hayrete düştü, bir seyircinin Hocam göğüslerimi estetik yapabilir miyim? dedi sosyal medya yıkıldı

ATV’nin yayınladığı programda seyircinin sorularını yanıtlayan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir bayan izleyicisinin sorusu üzerine zor anlar yaşadı. Nihat Hatipoğlu göğüs estetiğini anlatırken adeta soğuk terler döktü.

Kocasının istemesi durumunda kadının estetik yaptırabileceğini belirten ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, göğüs estetiğiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu…

"Evliliğin, saadetin devam etmesi için kadın bunu yapabilir. Veya bir hanımefendi böyle bir şey istiyor arzu ediyor, kendini kötü hissediyor olmaması durumunda, ciddi bir eksiklik hissediyor kendinde, kendini erkeğe benzetiyor diyelim bu durumda da hanımefendinin kendini huzurlu hissetmesi için göğüs estetiği yapabilir" dedi.

Nihat Hatipoğlu’nun "Evliliğin, saadetin devam etmesi için kadın bunu yapabilir. Veya bir hanımefendi böyle bir şey istiyor arzu ediyor, kendini kötü hissediyor olmaması durumunda, ciddi bir eksiklik hissediyor kendinde, kendini erkeğe benzetiyor diyelim bu durumda da hanımefendinin kendini huzurlu hissetmesi için göğüs estetiği yapabilir" demesi sosyal medyada olay yarattı.

Nihat Hatipoğlu'nun soğuk terler döktüğü videoyu izlemek için tıklayın!!!

Nihat Hatipoğlu Kimdir?

Nihat Hatipoğlu, 11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Babası Haydar Hatipoğlu’dur (d.1929). Çocukluğu Diyarbakır’da geçti. Babasının müftü olması ve tayinleri sebebiyle ilkokulu Siirt ve Malatya'da tamamladı. 1975 yılında Uşak İmam Hatip Lisesini bitirdi. Ayrıca fark derslerini vererek Uşak Lisesi'ni de bitirdi. 1975 yılında başladığı Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni 1981 yılında bitirdi. Yine bu fakültede 1999 yılında Hadis Ana Bilim dalında "Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü" adlı çalışmasıyla doktorasını yaptı “Doktor”, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu.

 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim görmeye gitti. İmam-Hatip, Kur'an Kurslarında yöneticilik yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Yayınlanmış 10 adet eseri vardır. sesli ve görüntülü olarak yayınlanmış 40’dan fazla eseri var. Bu eserlerin içerisinde en büyük yankıyı “Rüya” ve “Kerbela” isimli eserleri uyandırdı.

Televizyonlarda senelerce dini programlar hazırlayıp sundu, hala da devam etmektedir. Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda 10 yıldan fazla aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. Ramazan aylarında tv'de iftar ve Sahur Programlarını hazırlayıp sundu.

Yurtiçinde ve yurtdışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı ve makaleleri, panel, Diyanet Dergisi , İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

23 Mayıs 1995 tarihinde babası Haydar Hatipoğlu Hac’ta iken vefat etmiştir.

Nihat Hatipoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

ATV ekranlarında izleyiciden gelen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'nda kadınlarda göğüs estetiğinin günah olup olmadığı soruldu.Kocasının istemesi durumunda kadının estetik yaptırabileceğini belirten Hatipoğlu, "Evliliğin, saadetin devam etmesi için kadın bunu yapabilir. Veya bir hanımefendi böyle bir şey istiyor arzu ediyor, kendini kötü hissediyor olmaması durumunda, ciddi bir eksiklik hissediyor kendinde, kendini erkeğe benzetiyor diyelim bu durumda da hanımefendinin kendini huzurlu hissetmesi için göğüs estetiği yapabilir" dedi.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, televizyon programlarında kazandığı para için konuşanlara isyan etti etti: Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız."Söylenen rakamların yanından geçmiyorum" diyen Nihat Hatipoğlu, 50 kişilik ekibinin 60 program yaptığı 5 sene boyunca bir dizinin bir bölümlük maliyeti kadar kazanmadığına dikkat çekti.

Habertürk TV'de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Öteki Gündem programına ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu katıldı. Gündemde olan sorulara ilişkin açıklamalarda bulundu.Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, televizyon programlarında kazandığı para için konuşanlara isyan ederek, "Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız." ifadelerini kullandı."Söylenen rakamların yanından geçmiyorum" diyen Nihat Hatipoğlu, 50 kişilik ekibinin 60 program yaptığı 5 sene boyunca bir dizinin bir bölümlük maliyeti kadar kazanmadığına dikkat çekti.Konuşmasının devamında, "Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız. Hırsızlar ancak alın teriyle çalışanlar ve bunu paylaşanlar hakkında algı oluşturmaya çalışır. Bunun hesabı soralarak Allah'ın katında. Bir gram ihanete müsaade etmem. Beni izletmemek için bu yalanları konuşanların hesap gününde imanlarına talip olacağım" diye konuştu.

Diyarbakır, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'te Uşak İmam-Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu. Şu anda Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam-Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Nihat Hatipoğlu bu soruyla şoke oldu! Hocam göğüslerimi estetik yapabilir miyiim? Yok daha neler...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler