O Ses Türkiye 11. Bölüm (27 Ekim) Herkes hayran kaldı

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yine kendi sunduğu meşhur fenomen yarışma programı O Ses Türkiye’nin 11. Bölümünde izleyiciler yine müziğe doydu. O Ses Türkiye 27 Ekim 11. Bölümünde sürprizlerde vardı. Yarışmanın sonunda muhteşem bir Rap performansı vardı. Jüri bu sezon ilk kez bu kadar heyecanlanmıştı. Kerem Gülsoy’un müthiş performansı ve O Ses Türkiye 11. Bölüm ayrıntıları…

O Ses Türkiye 11. Bölüm (27 Ekim) Herkes hayran kaldı

Oktay DEMİR

Neler olmadı ki 27 Ekim O Ses Türkiye’de?

27 Ekim Salı akşamı O Ses Türkiye izleyenlerini yine koltuğa yapıştırdı. Birbirinden güzel performanslar, 4 jüriyi de döndürmeyi başaran muhteşem sesler, Gökhan’ın haylazlıkları, Murat Boz’un esprisi, Ebru Gündeş’in harika sesi, Hadise’nin kahkahaları, ne ararsanız vardı O Ses Türkiye 11. Bölümünde.

ACUN ILICALI SÜRPRİZİ!            

Ancak O Ses Türkiye’nin son bölümünde öyle bir yarışmacı vardı ki performansıyla hem jürinin hem de stüdyodakilerin ağızlarını açıkta bıraktı. Acun Ilıcalı’nın da bir sürprizi vardı izleyicilere. Geçtiğimiz sezon Hadise’nin takımında yer alan Zeo Jaweed bu kez konuk olarak geldi ve yeni rap şarkısıyla muhteşem birkaç dakika izletti izleyicilere.

GÖKHAN VE HAKAN’DAN MÜTHİŞ DÜET!

O Ses Türkiye 11. Bölüm sonunda Kerem Gülsoy Tepki takma adıyla rap söyleyen yarışmacının Gökhan ve Hakan’ı seçmesiyle beraber sahneye çıkan Gökhan ve Hakan’dan Acun Ilıcalı şarkı söylemelerini istedi. Üçlü sahnenin tozunu artırdı.

O SES TÜRKİYE 27 EKİM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz