Özcan Deniz Ramazan mesajı paylaştı yer yerinden oynadı!

Oyuncu, yönetmen ve şarkıcı Özcan Deniz'in Instagram’da paylaştığı Ramazan mesajı sosyal medyada TT oldu. Özcan Deniz'in bu mesajı özellikle yüksek ücretlerle televizyonda program yapan ilahiyatçıları kızdıracak.

Özcan Deniz Ramazan mesajı paylaştı yer yerinden oynadı!

Ramazan ayı geldi, ünlüler de birer birer sosyal medya platformundaki hesaplarından bir şeyler yazmaya, bir şeyler paylaşmaya başladı. Ancak içlerinden en dikkat çekeni Özcan Deniz’in ki oldu. Şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Özcan Deniz Ramazan ayı ile ilgili Instagram’da paylaştığı yorum Sosyal medyada ve Google’da olay oldu. Peki, Özcan Deniz ne mi dedi?

İşte Özcan Deniz’in paylaştığı o yorum;

“Yine zengin sofralar kurulacak, yine sahurda ve iftarda 5 öğünlük yemekler yenilecek ve artanlar otellerde, restorantlarda çöpe atılacak, yine açlıktan siniri bozulanlar oruç tutmayanlara saldıracak, yine din adamları tutarsız konuşmalarını acıklı müzikler eşliğinde TV'lerde büyük ücret karşılığında yapıp kafaları karıştıracak, yine ünlülerle! iftar partileri düzenleyip tv showları yapılacak, yine 'ORUÇ TUTMANIN" tüm nedenleri unutulup en basitinden gün boyu aç kalıp ezanla beraber yemeğe saldırmak zannedilecek.

İSRAFTAN UZAK, ÖFKEDEN UZAK, GÖSTERİŞTEN UZAK, NEFSİNE HAKİM, ALLAH'A YAKIN BİR Ramazan GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE. HAYIRLI RAMAZANLAR”

Kaynak: Diyarbakır Söz