Özlem Yılmaz, ‘Ayar’ı geri verdi

Son dönemlerin yıldız oyuncusu Özlem Ayar Yılmaz, önce Kaçak dizisi şimdilerde de Kara Ekmek dizisindeki performansıyla herkesin gönlünde taht kurmuştu. 2013 yılında nikâh masasına Ahmet Ayar’la birlikte oturan güzel oyuncu Özlem hanımın eşinden boşandığı öğrenildi. Böylelikle Özlem Yılmaz da boşanan ünlüler kervanına katıldı.

Özlem Yılmaz, ‘Ayar’ı geri verdi

Özlem Ayar (Yılmaz) , 25 Ekim 2013'te nikâh masasına oturduğu hukukçu Ahmet Ayar'dan boşandı. Avukatı Kemal Altın aracılığıyla 13 Nisan'da Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvuran oyuncu, şiddetli geçimsizlik sebebiyle anlaşmalı boşanma davası açtı.

Kelebek’in haberine göre; Yaptıkları protokol doğrultusunda taraflar karşılıklı olarak nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı. Özlem Yılmaz ve eşi imzaladıkları protokolde tüm ev eşyaları ve ziynetleri de anlaşarak kendi aralarında paylaştıklarını ifade ettiler..

Bakırköy 4'ncü Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya bizzat katılan çift, hâkimin barışmalarını teklif etmesi üzerine "Barışma şansımız yok, boşanmakta kararlıyız" şeklinde konuştu. Hâkim çiftin boşanmasına karar vererek duruşmayı kapattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz