Paramparça Son 34. Bölüm (Dilara sinirlendi) -

Star TV’nin en güzel dizilerinden biri Paramparça 34. Bölüm’de şok gelişmeler yaşandı. Paramparça 34. Bölümde Gülseren ve Cihan aşklarına dolu dizgin devam ederken, Harun sinsi planına başladı. Özkan’ın oturduğu apartmanı boşalttılar. Aile komple Dilara’ya taşındı. Dilara yine sinirlendi. Paramparça 34. Son bölüm izlemek isteyenler haberimizden faydalanabilir.

Paramparça Son 34. Bölüm (Dilara sinirlendi) -

Paramparça 34. Bölümü ile de izleyicilerine mükemmel birkaç saat yaşattı. Paramparça son bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Paramparça 34. Bölümü’nde; Harun Dilara’nın karşısına çıkarak Cihan’a hayatındaki en büyük acısını yaşatmak için planına başladı. Özkan Cihan’a gidip Cansu’ya bakamayacağını itiraf edip ağlıyor. Cihan ise acıyor Özkan’a. Cihan ve Gülseren Cansu’ya bakmaya gittiklerinde ise şokla karşılaşıyorlar. Belediye evi boşaltmış ve Cansu Halasını da aldığı gibi doğru köşke götürüyor. Dilara ise küplere biniyor. Bölüm sonunda ise Ozan Dedesinin sözlerine kulak asarak, Gülseren’in kapısına dayandı. Gülseren Ozan’ı karşısında silahla görünce şok oldu.

PARAMPARÇA 34. SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz