Pijamalı seksi oyuncu Tuba Ünsal! Gecelikle sokak turunda görenler şokta

Tuba Ünsal Geceliğiyle Sokağa Çıkarsa!Türkiye’nin çok başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Tuba Ünsal çok ilginç görüntülere sahne oldu.Tuba Ünsal şoke eden görüntülerle gündeme bomba gibi düştü. Naptın sen Tuba Ünsal! Gecelikle sokağa mı çıkılır? Tuba Ünsal Gecelikle sokağa mı çıkılır yahu ayıp!

Pijamalı seksi oyuncu Tuba Ünsal! Gecelikle sokak turunda görenler şokta

Tuba Ünsal, görüntülendiğini fark edince kahkahalar attı: “Çektiğinizi gördüğümde çok garip hissettim. Çünkü geceliğimin altına tayt, üstüne sweat-shirt geçirip çıktım dışarı. Evet gecelikle sokakta olmuyormuş, artık hazırlıklı çıkacağım!” Kısa süre önce Karadağ’ın Kotor şehrine giden Ünsal, “öğrenci işi” tatil yaptığını söyledi: “Çok güzeldi ve çok ucuzdu. Ne kocamla, ne de çocuklarımla böyle bir şey yapabilirdim. Tuvaleti bile dışarıda olan bir otelde kaldık. Bodrum’a, Çeşme’ye gitsem bu tatilde harcadığımın en az üç-dört katını öderdim.”  Tuba Ünsal Gecelikle sokağa mı çıkılır yahu ayıp!

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal (d. 7 Aralık 1981, Denizli), Türk oyuncu ve eski manken.

Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz