Poyraz Karayel 29.Bölüm Fragmanı (Poyraz’ın şarkısı) -

Kanal D’nin Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel 29. Bölüm yeni fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Poyraz karayel fragmanını izlediğinizde; Poyraz’ın Ayşegül’ün gittiği mekana gidip sahneye çıktığını veşarkı söylediğini göreceksiniz. Poyraz Karayel Kaç kadeh kırıldı şarkısını söyleyerek Ayşegül’ü şoke etti. İşte Poyraz Karayel 29. (yeni) bölüm fragmanı izleme şansı ve detayları…

Poyraz Karayel 29.Bölüm Fragmanı (Poyraz’ın şarkısı) -

NAİF DURGUN

Bu akşam 29. Bölümü ile ekranlara gelecek olan Poyraz Karayel 29. Bölüm yine izleyicilerine müthiş bir bölüm izletecek. Peki, Poyraz Karayel yeni bölüm’de neler olacak?

Geçtiğimiz bölümün sonunda diziye yeni katılan Özkan Uğur’un Adil topal olduğu zannediliyordu. Ancak Poyraz Karayel fragmanından anlaşıldığı kadarıyla Özkan Uğur Adil Topal değil, Poyraz’ın babası. Daha doğrusu Poyraz’ın babası Adil Topal değilmiş.

Poyraz karakterine hayat veren İlker Kaleli’nin Ayşegül karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu’nun dizide yaşadığı aşk dillere destan. Poyraz, Ayşegül’ün oturduğu mekana gidip Müslüm Gürses’in  “Kaç Kadeh Kırıldı” şarkısını sahnede seslendirdi. Poyraz’ın bu performansı izleyiciyi ekrana bağlayacak gibi.

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz