Poyraz Karayel (Sinan Vuruldu) son 25. Bölüm -

Limon Film’in en başarılı ve fenomen dizisi Poyraz Karayel yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Poyraz Karayel son 25. Bölümünde yer yerinden oynadı. Bahri Umman ve ekibi hapisten çıktı. Sinan’ın doğum gününde Poyraz’a suikast düzenleyen kişiler palyaço kılığına girdi, Poyraz’a ateş ederken Sinan vuruldu. Sinan ölecek mi? En merak edilen soru bu. Poyraz Karayel 25. Bölümünü izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

Poyraz Karayel (Sinan Vuruldu) son 25. Bölüm -

EMRE ATEŞ

Poyraz Karayel 25. Son bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Poyraz Karayel’in 25. Bölümünde neler oldu? İşte ayrıntılar…

Poyraz Karayel’de sular durulmuyor. Poyraz Ayşegül’ü kırmızı bültenle arayıp bulmayı başardı. Yunanistan Sakız adasında ortaya çıkan Ayşegül’e bir de Avukat Mete kancayı taktı. Avukat Mete sayesinde Bahri Umman ve ekibi kurtuldu. Dede olduğunu öğrenen Bahri Umman tahtını Sadreddine devretti. Ancak Sadreddin’e gelen telefon onu şok etmeye yetti. Sadreddin kısır. Öte yandan yabancı devlet adamına suikastı engelleyen Poyraz Karayel’in peşine düşenler onu Sinan’ın doğum gününde kıstırdı. Bir kişiyi devirmeyi başaran Poyraz, diğer kişinin silahla ateş etmesiyle kendini korumaya aldı. Ancak Sinan vuruldu. Poyraz’ın biricik sempatik, tatlı oğlu Sinan kanlar içinde yerde kaldı. Peki, Sinan ölecek mi, Poyraz Karayel 26. Bölümde neler olacak? Tüm merak edilenler önümüzdeki hafta yanıt bulacak.

30 EYLÜL POYRAZ KARAYEL 25. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz