Poyraz Karayel son 34. Bölüm- İşler iyice karıştı

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel son sürat devam ediyor. Aksiyon, intikam, aşk, gerilim, heyecan, planlar, oyunlar, aşk acısı, ne ararsanız vardı Poyraz Karayel 34. Bölümde. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Poyraz Karayel son bölüm (34. Bölüm) neler oldu ve tek parça izleme şansı haberimizde. Poyraz Karayel son 34. Bölümde işler iyice karıştı.

Poyraz Karayel son 34. Bölüm- İşler iyice karıştı

2 Aralık Poyraz Karayel 34. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Poyraz Karayel son 34. Bölümde neler oldu? işte özeti.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 34. Bölümünde; Poyraz ve Ayşegül Sinan’ı kaçıran Deli Begüm’ün peşine düştü. Ayşegül ve Poyraz bir ara birbirlerine sarılırken magazinciler tarafından fotoğrafları çekildi ve manşet oldular. Poyraz müdüründen fırça yedi, Ayşegül ise babasından dikkatli olması gerektiği uyarısını aldı. Nikah masasında terk edilen Sefer ise bunalıma girdi ve her yeri terk ederek gidip Yetimhanede kaldı. Yetimhanedeki çocuklar sevinsin diye Zülfikar’dan futbol topu getirmesini isteyen Sefer şoke oldu. Zülfikar beraberinde Beşiktaş’ın efsane futbolcuları Pascal Nouma ve Recep Çetin’i de getirdi. Poyraz Karayel'in 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son 34. bölümünde, sahaların sevilen yıldızlarından Pascal Nouma ve Recep Çetin konuk oldu. Poyraz Karayel bölüm sonunda ise Adil Topal’ın yine akıl dolu oyunu görüldü. Poyraz’ın müdürü aynı zamanda Adil Topal’ın adamı olduğu için müdüre Behçet’i tutuklaması için Poyraz’ı göndermesini ister. Poyraz ise Behçet’i tutuklamaya gittiğinde Sadreddin’i görünce oyun olduğunu anlar. Sadreddin’in oyuna geldiğini ve uzaklaşması gerektiğini söyleyen Poyraz Sadreddinle epeyce itişip kalkışınca Sadreddin silahı çekti. Behçet de fırsattan istifade Poyraz’a sıkınca Poyraz da tetiği çekti ve Sadreddin vuruldu, Behcet ise omzundan vuruldu.

POYRAZ KARAYEL 34. SON BÖLÜM (2 Aralık) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz