Şahan Gökbakar, eski evini 4 Milyon Dolara satıyor!

Türkiye’nin en çok güldüğü komedyenlerden Şahan Gökbakar, özellikle Recep İvedik seri filmleriyle izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Şahan Gökbakar son olarak Burgerman isimli Hamburger dükkanı açmış ve ticarete atılmıştı. Son aylarda magazin gündeminden hiç düşmeyen Şahan Gökbakar şimdi de evini satıyor. İşte ayrıntılar…

Şahan Gökbakar, eski evini 4 Milyon Dolara satıyor!

Üç yıldır aşk yaşadığı oyuncu Selin Ortaçlı ile Mayıs 2015’te Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da dünya evine giren Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle güzel bir yaşam sürmek için her şeyi sil baştan düzenliyor.

Akşam’ın haberine göre; Evlendiği günlerde 3 milyon dolar ödeyerek Çubuklu Vadi Evleri’nde bir villa satın alan komedyen, vakit kaybetmeden o villada tadilata da başlamıştı.

Öte yandan Şahan Gökbakar’ın bekarken oturduğu Rumelihisarı’ndaki villasını da satışa çıkardığı öğrenildi. Satış için bir emlakçıyla anlaşan Şahan’ın evi için 4 milyon dolar istediği, hatta belli bir süre satış yapılamadığı takdirde 10 bin dolara kiralanması talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Diyarbakır Söz