Serenay Sarıkaya: Burnum akmış, kaşım yamulmuş, önemli değil!

Fenomen dizi Medcezir’in güzel kızı Mira, ya da gerçek adıyla Serenay Sarıkaya efsane dizi sahneleri arasına giren “Burnunun aktığı sahne” için açıklamalar yaptı. Dizide o sahneyi kırpmayıp yayınlayan yönetmene teşekkür etti ve “Ben oyuncuyum, önemli değil burnum akmış, kaşım yamulmuş, umrumda bile değil” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya: Burnum akmış, kaşım yamulmuş, önemli değil!

Star TV’den 76 bölümdür ekranlarımıza konuk olan Medcezir’de artık bu hafta final oluyor. Ancak Medcezir dizisinin aylar önce yayınlanan bir sahnesinde ağlarken burnu akan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, "O sahneyi kırpmayan yönetmenime teşekkür ediyorum" ifadesini kullanarak, bir kez daha ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu ortaya koydu.

SAHNE DUYGUSU ÇOK ÖNEMLİ

Milliyet Cadde’nin haberine göre; Ünlü ve güzel oyuncu, "Tabii ki aktığını hissetim. Ama o sahnenin duygusunu korumak benim için daha önemliydi. Bunu kırpma ihtiyacı duymayan yönetmenime de ayrıca teşekkür ediyorum. Ben oyuncuyum ve böyle anılmak istiyorum. Oram kötü çıkmış, burama bir şey olmuş, burnum akmış, kaşım gözüm yamulmuş. Makyajım kötüymüş umurumda bile değil" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz