Sivri dilli sanatçı Hülya Avşar Ülkücülerin tokadını yedi çekilecek ülkücü filmine kabul edilmedi

Sinemalardan sonra dizi hayatına yönelen Kösem Sultan'ın validesi Hülya Avşar hakkında ortaya atılan filme kabul edilmediği konusu, herkesi şok etti. 12 Eylül dönemini konu alan ve tariihte asılan ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun filminin çekilecği ve filmde de Hülya Avşarı'ın anne rolü ile karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Peki Hülya Avşar'ın filmdeki rolü neden iptal oldu?

Sivri dilli sanatçı Hülya Avşar Ülkücülerin tokadını yedi çekilecek ülkücü filmine kabul edilmedi

Sinemalardan sonra dizi hayatına yönelen Kösem Sultan'ın validesi Hülya Avşar hakkında ortaya atılan filme kabul edilmediği konusu, herkesi şok etti. 12 Eylül dönemini konu alan ve tariihte asılan  ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun filminin çekilecği ve filmde de Hülya Avşarı'ın anne rolü ile karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Peki Hülya Avşar'ın filmdeki rolü neden iptal oldu?

Ekranlara uzun bir ara verdikten sonra Kösem Sultan ile yeniden izleyicisiyle buluşan Hülya Avşar'a büyük şok! Beyaz perde de yeni bir projeye hazırlanan ünlü oyuncu, Kösem Sultan'da yakaladığı şansı, sinemada devam ettiremedi. Hülya Avşar'ın oynayacağı rol İpek Tuzcuoğlu 'na verildi. İpek Tuzcuoğlu, bir dönem "Avşar'ın devri bitti" demişti. Kösem Sultan'da Safiye sultanı canlandıran Hülya Avşar, rolü alsaydı izleyici karşısına ülkücü bir gencin annesi olarak çıkacaktı.

MHP'LİLER KARŞI ÇIKMIŞTI

Bu gelişme ardından Hülya Avşar-İpek Tuzcuoğlu arasında bir atışma olup olmayacağı merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere; geçen yıl Hülya Avşar, 12 Eylül döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatını anlatacak olan "Veda Mektubu-Ankara Yazı" filminde anneyi canlandıracaktı. Ancak MHP'liler karşı çıkmıştı.

ONUN DEDİĞİ OLDU

Son olarak ise Hülya Avşar, Kösem Sultan'ı bahane ederek projeden çekilmişti. İpek Tuzcuoğlu , "Avşar'ın yerine projeye ben dahil oldum." dedi. Akıllara İpek Tuzcuoğlu'nun geçtiğimiz yıllarda "Hülya Avşar'ın devri bitti." açıklaması geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz