Siz Hülya Avşar’ı tanımamışsınız

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci’nin yarattığı olay vardı hatırlayacaksınız. Tuğba Ekinci “Hülyaya benzeseydim, bana 5 yıldır mesaj atan Kaya Çilingiroğlu’na cevap verirdim” iddiasını ortaya atmış ve magazin gündemi bu iddiayla çalkalanmıştı. Daha sonra Kaya Bey de “Tuğba Ekinci kim, tanımıyorum” demişti. Bu kez bu konuyla ilgili yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar’a soruldu. Avşar kızı çok sinirlendi.

Siz Hülya Avşar’ı tanımamışsınız

EMRE ATEŞ

>Geçtiğimiz günlerde magazin gündemini adeta şaşkına çeviren Tuğba Ekinci ve Kaya Çilingiroğlu olayının yankıları sürüyor. Güzellik abidemiz Hülya Avşar’a bugün bir marka tanıtım toplantısında Tuğba Ekinci’nin o sözleri soruldu. Amma gazeteciler belki de “Keşke sormaz olaydık” dercesine bir fırça ile karşılaştı.

>Güzel yıldız Hülya Avşar bu soru üzerine “Burası ne yeri ne de zamanı” diye gazetecilere kızarken, “Beni hiçbir şekilde ilgilendirmeyen biri. O şahsa, o tür insanlara cevap verip prim yaptırmam. Bana ne Kaya Çilngiroğlu’ndan. Boşandım bitti. Sonra biriyle daha evlendi ondan da boşandı. Bunu o düşünsün, onun çapkınlıklarından bana ne” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler