Sizleri ayakta alkışlıyoruz, helal olsun!

Kalp hastaları yararına bir proje düzenlendi ve birçok ünlü isim bu projeye destekten kaçınmadı. Ünlüler stüdyoya girip kalp hastaları için şarkı söyledi. Sesinizin güzel olması önemli değil, önemli olan yüreğinizin, kalbinizin güzel olması. Ayakta alkışlanacak ve örnek gösterilecek ünlülersiniz siz.

Sizleri ayakta alkışlıyoruz, helal olsun!

EMRE ATEŞ

Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen sosyal sorumluluk projesine destek veren isimleri yakından tanıyoruz; Kurtlar Vadisi ile akıllarımıza kazınan Oktay Kaynarca, Paramparça dizisiyle gündemden düşmeyen Erkan Petekkaya, Güzel Köylü’nün başrolü Gizem Karaca, Emir Berke Zincidi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun Savcı Leylası Çiğdem Batur, 1 Erkek 1 Kadın başrolü Emre Karayel, yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, Kiraz Mevsimi başrolü güzel yıldız Özge Gürel, kıskandıran güzellik Deniz Çakır ve Yahşi Cazibe Aslıhan Gürbüz….

Bu ünlülerimiz stüdyoya girip kalp hastaları için kendi seçtikleri şarkıları seslendirdiler, hem ünlü isimler hem de aranjörler de para almadı.

PARA ALMADILAR

Sabah’ta geçen habere göre; Kalp hastaları yararına yapılan ve her oyuncu istediği bir şarkıyı seslendirdiği projede; İskender Paydaş, Sinan Akçıl, Mazlum Çimen, Ersay Üner ve Emirhan Cengiz gibi aranjörler de yer aldı. Projeye destek veren oyuncu ve aranjörler hiçbir ücret almadı.

İşte ünlü isimler ve şarkıları:

Emir Berke Zincidi-Erdem

Oktay Kaynarca-'Niye Çattın Kaşlarını'

Erkan Petekkaya-'Divane Aşık Gibi'

Çiğdem Batur-'Değer mi Hiç'

Emre Karayel-'Masal' Kadir Doğulu-'Hakim Bey'

Deniz Çakır- 'Sen Benim Şarkılarımsın'

Gizem Karaca-'Bir Dilek Tut'

Aslıhan Gürbüz-'Beni Aldattın'

Özge Gürel-'Affet'

Kaynak: Diyarbakır Söz