Survivor 15 Mart 2016 makarna ödül oyununu kim kazandı? Şoke oldular!

TV8’den ekranlara gelen ve inanılmaz bir heyecanla izlenen yarışma programı Survivor 2016’da kıyasıya mücadele nefes keserek sürüyor. Survivor 2016 15 Mart akşamı ekranlara konuk olan 24. bölümünde ödül oyunu yine soluksuz izlendi. Ödül oyununu kim kazandı? Ödülü Barilla Makarna olan oyunu kim kazandı? Survivor 15 Mart ödül oyunu kim kazandı? Survivor makarna ödülünü kim kazandı, çamurlu oyunu kim aldı? İşte tüm ayrıntılar...

Survivor 15 Mart 2016 makarna ödül oyununu kim kazandı? Şoke oldular!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

15 Mart 2016 vor ödül oyunu akılları hayrete düşürdü. Yine bir çamur oyununun olduğu parkurda yarışmacılar inanılmaz bir mücadele sergiledi. Birbirinden güçlü yarışmacıların karşı karşıya geldiği ve izleyenlerin ağızları açık izlediği Survivor 15 Mart ödül oyunu müthiş bir zevk verdi ve Ünlüler ile Gönüllüler takımları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Gönüllülerden Serkay, Damla ve Efecan’ın, Ünlülerden ise Atakan, Tuğba, Ezgi ve Yılmaz Morgül’ün performansları ödül oyununda etkili oldu. Peki bir Ünlülerin, bir Gönüllülerin kazandığı çekişmeli mücadele sonucunda 15 mart ;dül oyununu kim kazandı?

ÜNLÜLER 7-6 ÖNDEYDİ AMA!        

Ünlüler çamurlu parkurda oynanan ödül oyununa iyi başlamış ve 7-6 öne geçmişti. Skor 7-6 iken Gizem Kerimoğlu ve Ezgi Avcı karşılaştı. Gizem Kerimoğlu büyük beceri ve hız ile kazanmayı bildi ve skor 7-7 berabere oldu. Artık 3 sayıyı alan Survivor 15 Mart ödül oyununu kazanmış olacaktı. Durum böyle olunca iki takım da müthiş konsantre oldu. Skor 7-7 iken müthiş bir karşılaşma daha oldu ve Atakan ile Semih karşı karşıya geldi. Semih parkuru önde tamamlamasına rağmen, Atakan becerisiyle oyunu kazanmayı bildi ve Ünlüler’i 8-7 öne geçirdi. 15 Mart ödül oyunu nefesleri kesmeye devam ediyordu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının iki güçlü ismi karşı karşıya geldi; Gizem Memiç ve Nagihan karşılaştı. Nagihan parkuru çok önde tamamlamasına rağmen sembolleri Gizem Memiç daha önce devirdi ve skoru 8-8’e getirmeyi başardı. Heyecan giderek yükseliyordu. En iyi erkeklerde Gönüllülerden Semih ve Ünlülerden Yattara karşılaştı. İki hızlı ve başarılı ismin karşılaştığı etabı Semih kazandı ve Gönüllüler 9-8 öne geçti. En iyi kızlarda da Ünlülerden Nagihan Gönüllülerden Damla karşılaştı. İlk oyunda Damla Nagihan’ı mağlup etmişti.

YİNE KAYBETTİLER, BU KEZ AÇ KALACAKLAR

15 Mart Survivor 2016 24. bölümünde ödül oyunu oynandı, Dominik’te nefesler tutulmuştu artık ve Nagihan önde geldi, ama sembolleri Damla daha önce devirdi. Acun Ilıcalı bir kez daha Gönüllülerin kazandığını duyurdu ve geçtiğimiz ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler bu oyunu da kazanmayı bildi ve Ünlüler’e karşı 7-5 geriden gelerek 10-8 kazanmayı bildi. Gönüllüler takımında Semih, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç ve Damla’nın performansı özellikle de Semih’in performansı çamurlu parkurdaki ödül oyununa damga vurdu. Gönüllüler’de son darbeyi de Damla vurdu ve Nagihan’ı mağlup edip ödülü takımına getirdi.

SURVIVOR 2016 15 MART ÖDÜLÜ 2 TABAK BARİLLA MAKARNA

Survivor 2016 15 Mart ödül neydi sorusunun da cevabı alınmıştı, izleyemeyenler için bir daha söyleyelim. Survivor 2016 15 Mart ödül Barilla’dan iki tabak naydı. Kazanan takım da Gönüllüler olduğundan, ödülü yemeye de onlar hak kazandı. Gönüllüler 2 tabak makarnayı afiyetle midelerine indirdiler.

ÜNLÜLER TAKIMI DÖKÜLÜYOR

Survivor 2016 sezonunda son üç oyunu kazanamayan Ünlüler takımında moraller sıfır. Son dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı bu ödül oyununu da kaybederek büyük üzüntü yaşadı. Yattara kemiğinden sakatlandı. Ünlüler takımı makarna yiyemeyeceği için büyük hüzün yaşadı. Gönüllülerde ise tam tersine büyük bir mutluluk vardı, zaten oyundan önce de bu oyunu alabileceklerine inandıklarını söylediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz