Survivor 16 Mart 2016 sembol ödül oyununu kim kazandı? Sembol alan yarışmacılar

Survivor 2016 16 Mart ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor 16 Mart 2016 akşamı büyük hem sembol hem de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Dominik’te müthiş mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımları sembol ödül oyununda mücadele verdi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor sembol oyununu kim kazandı, Kıbrıs finali için sembol kim topladı? Büyük ödül neydi? İşte cevabı…

Survivor 16 Mart 2016 sembol ödül oyununu kim kazandı? Sembol alan yarışmacılar

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı vor 2016’da Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış hız kesmeden devam ediyor. 16 Mart 2016 akşamı ekranlara gelen Survivor l Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler zevkli ve eğlenceli bir oyunda yarıştı. İlk etapta yarışmacılar hem birbirleriyle hem de kendi takım içlerinde yarıştı. Müthiş mücadele ve ağızları açıkta bırakan büyük bir heyecanın yaşandığı ödül oyununu kim kazandı, sembol oyununu kim kazandı, finalde sembolü kim aldı, final oyununu kim oynadı, azandı? İşte detaylar…

SURVIVOR 16 MART 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  

Ankara Saldırısı nedeniyle Çarşamba gününe ertelenen sembol ;dül oyununda yarışmacılar Kıbrıs Finaline erken gitmek için sembol toplamak uğruna müthiş bir mücadele verdi. En iyi erkeklerin ve en iyi kızların çıktığı yarışmalar izleyenleri adeta mest etti. Kolay ama atış becerisi isteyen Survivor 2016 16 Mart ödül oyununda sembolleri finalde Yattara ve Gizem Memiç kazandı.

SEMBOLÜ YATTARA VE GİZEM MEMİÇ ALDI!

15 Mart akşamı makarna ödülünü kazanan Gönüllüler takımı Kıbrıs finaline kısa yoldan giden sembol oyunu heyecan içerisinde izlendi. Ödül açıklandığında yarışmacılarda moraller, motivasyonlar yine tavan yaptı. Survivor 2016’da yarışmacılar önce birbirlerini elemeye ve finale yükselmeye çalıştı. Sembol oyununda en iyi kızlar finaline Damla ve Gizem Memiç kaldı. Gizem Memiç iki oyunda da Damla’yı mağlup ederek finalist oldu ve erkekler finalini kazanan kişiyle oynayacaktı. Erkekler finaline ise Ünlülerden Yattara, Gönüllülerden İbrahim kaldı. İbrahim ilk oyunu alsa da diğer iki etabı Yattara kazanarak finalist oldu sembol ödül oyununda.

İŞTE SIRA ÖDÜLÜ KAZANAN TAKIMDA

Artık Yattara ve Gizem Memiç takımlarına ödül kazandırmak için karşı karşıya geldi. Gizem Memiç ve Yattara sembol sahibi oldu ilk kez. Gizem Memiç Yattara’yı mağlup etmeyi başardı ve ödülü Gönüllüler’e getirdi. Peki, Survivor 2016 16 Mart akşamı büyük ödül neydi?

Survivor 2016’da eğlenceli sembol ödül oyunu finali sonunda kazanan Gönüllüler bir kez daha yiyecek kazandı. Çiğ börek ve ayran ödülünü Mor Odada Gönüllüler afiyetle yedi ve güzel bir zaman geçirdiler. Gönüllüler takımı ilk kez Survivor 2016’da sembol ödül oyununu kazanarak Mor Oda’ya girdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz