Survivor 18 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı? Sevinç tartışması, Atakan çıldırdı!

Survivor 2016 18 Mart ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıtlandı. Survivor 18 Mart akşamı adada müthiş mücadele veren Gönüllüler Ünlüler ilginç ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, 18 Mart Survivor ödülü kim kazandı, ödül neydi? İşte cevabı haberimizde…

Survivor 18 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı? Sevinç tartışması, Atakan çıldırdı!

RECEP KAYA

TV8’in reyting rekortmeni fenomen yarışması vor 2016’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Son dört oyunu kazanamayan Ünlüler takımı bu oyunu almaya kararlıydı. 18 Mart 2016 akşamı ekranlara gelen Survivor 2016 Ödül oyununda yarışmacılar kolay bir ödül oyunu oynadı. Büyük heyecan ve aksiyonun yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 18 Mart ödül neydi, Survivor 2016 ;dül oyununu kazanan takım? Ayrıntılar aşağıda…

SURVIVOR 18 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son dokunulmazlık oyununu kaybeden ve aralarından Seda Tetik’i sakatlığı sebebiyle uğurlarken, 18 Mart akşamı da açlıklarını gidermek için Gönüllüler ile Survivor mücadelesi verdi Ünlüler takımı. Bu haftaki ilk ödül oyununa Seda’sız çıkan Ünlüler iyi bir performans sergiledi. Survivor 2016 Cuma ödül oyununda kazanan takım yine Gönüllüler oldu. Kolay ve sonunda da penaltı atışlarının olduğu nefesleri kesen eğlenceli ödül oyununu Gönüllüler 10-9 kazandı.

GÖNÜLLÜLER 5’TE 5 YAPTI                                               

18 Mart 2016 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor 2016’da kolay parkur sonrası penaltı atışlarının olduğu heyecanlı bir oyun oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacılar yine çığlıklarla Dominik’i inletti. Büyük ödül için kıyasıya mücadele etti iki takım. Gönüllüler 10-9 gibi çekişmeli bir oyun sonunda kazanmayı bildi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2016’da zorlu ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler hem açlıklarını giderdiler, hem de oyun kazanma serisini 5’e çıkardılar. 18 Mart Survivor’da ödül ise sandviçti. Gönüllüler kişi başı 3 tane sandviç yediler. Gönüllülerin oyunu kazanmasındaki en büyük etken ise Zafer oldu. Zafer kurtardığı penaltı atışlarıyla dillere destan oldu. Ünlüler takımının en iyisi de Yattara idi, ancak sadece Yattara’nın performansı Ünlülere yetmedi.

YİNE SEVİNÇ GERGİNLİĞİ, BİR BABA HİNDİ

Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki son zamanlardaki sevinç tartışması 18 Mart akşamki ödül oyununda da devam etti. Gönüllüler kazanınca “Bir baba hindi hey Allah Ünlüler’e …… hey Allah” tezahüratı yaptı, ancak bu tezahürat Ünlüler takımını çileden çıkardı. n küplere bindi ve Acun Ilıcalı karşısında Gönüllüler takımının sevinmeyi abarttığını belirterek “Arkadaşlar, kavga mı edelim, hepinizi tek tek zıplatayım mı bunu mu istiyorsunuz" dedi ve Acun araya girdi, Atakan "Ama Acun bey hep aynı şeyi yapıyorlar, aile oyununda da aynısını yaptılar, böyle olmaz adam gibi sevinecekler” dedi. Ilıcalı da “Gönüllüler takımını takım olarak uyarıyorum, tezahüratlarınıza dikkat edin, böyle bir şey yok” diyerek Gönüllüleri uyardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz