Survivor 20 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Üçüncü kez hüsran

Survivor 2016 20 Mart dokunulmazlık oyunu nefesleri kesmeyi başardı. Hakikaten zor, beceri ve güç isteyen bir dokunulmazlık oyunu oynandı Dominik’te. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 20 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 20 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? İşte, Survivor 20 Mart 2016 Pazar dokunulmazlık oyunu ayrıntıları…

Survivor 20 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Üçüncü kez hüsran

RECEP KAYA

Acun Ilıcalı’nın sunumundan ekranlara gelen ve izleyenlerin ağızlarının açıkta kaldığı dokunulmazlık heyecanı soluksuz izlendi. vor 20 Mart 2016 akşamı dokunulmazlık oyununda hız, strateji, beceri, güç, kavga, tartışma, sataşma, ne ararsanız vardı. Peki, bu müthiş Survivor 20 Mart ulmazlık oyununu kim kazandı?

GİZEM KERİMOĞLU BİLEREK Mİ KAYBETTİ

Gönüllüler İbrahim ile dokunulmazlık oyununa 1-0 önde başladı, daha sonra Gizem Kerimoğlu ve Serkay’ın kaybetmesiyle 2-1 geriye düştü. Gizem Kerimoğlu kaybedince İbrahim ona bilerek mi kaybettin diye sordu, daha sonra Gönüllüler takımındaki diğer isimler de bu iddiaya katıldı ve hem Gizem Kerimoğlu’nun hem de Semih’in oynamasını istemediler ve saf dışı kaldı Semih ile Gizem Kerimoğlu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

20 Mart akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu oldukça çekişmeli geçti. Birden fazla engelin olduğu zorlu parkur sonrası yarışmacılar puzzle’ları birleştirip topu kovaya yuvarlamaya çalıştı. Bir Ünlüler kazanıyordu bir l;nüllüler. Serkay Yattara’yı mağlup etti ve Gönüllüler durumu 5-5’e getirmeyi başarmıştı. Daha sonra 6-5 öne geçen taraf Ünlüler oldu, sonrasında Serkay Yattara’yı mağlup edip 6-6 yaptı. 7-6 öne geçen Gönüllüler 8-6 öne geçemedi ve Atakan Efecan’ı mağlup ederek skoru eşitledi 7-7. Daha sonra En iyi kızlarda Gizem Memiç ile Tuğba Özay yarıştı ve Gizem Memiç Tuğba Özay’ı mağlup etti ve 8-7 öne geçirdi Gönüllüler takımını. En iyi erkeklerde de ilk yarışma Zafer ve İbrahim Yattara karşılaşmasıydı. Zafer’in oyundaki performansı izleyenleri şaşırttı, çünkü müthiş bir özveri ve motivasyon ile yarışıyordu. Ancak Yattara karşısında kaybetti Zafer ve Ünlüler bir kez daha eşitledi 8-8 oldu. En iyi kızlarda ikinci performanstaydı sıra ve Nagihan ile Damla karşı karşıya geldi. Nagihan takıldı ve Damla onu mağlup etti. Gönüllüler 9-8 öne geçti ve dokunulmazlık sembolüne çok yakınlardı artık.

SURVIVOR 20 MART DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Survivor 2016 da bu hafta tüm oyunların burun buruna gittiğini söylesek yerinde olur ki dokunulmazlık oyunu da böyleydi. Baştan sona eşitlikle giden mücadelede Gönüllüler kazanan takım oldu. Son etapta Serkay Atakan’ı mağlup ederek dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi. Gönüllüler dokunulmazlık oyununda ;nlüler’i 10-9 mağlup etti.

İLGİNÇ BİR ÜNLÜLER KONSEYİ YAŞANACAK                                                                         

Ünlüler üç kez üst üste dokunulmazlık oyununu kaybetmiş oldu. Dolayısıyla akşamki ada konseyinde ilginç anlar yaşanacak ve Ünlüler takımında eleme adayı çıkacak mı çıkmayacak mı merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler