Survivor 2016 1 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Tuğba Özay bayıldı

Survivor 2016 1 Mart (yeni bölüm) 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016’da bir ödül oyunu daha Gönüllüler ve Ünlüler takımlarını bekliyor. Takımların birbirleriyle olan mücadelesi bir yana kendi içlerindeki bölünme de giderek artıyor. Ünlülerde Eda, Yılmaz Morgül ve tayfasıyla. Survivor yeni bölüm (15. Bölüm) 1 Mart fragmanında en çok dikkat çeken ayrıntı ise Tuğba Özay’ın oyun oynandığı esnada aniden yere kapaklanması. Tuğba Özay bayıldı, Tuğba neden bayıldı, durumu kritik mi?

Survivor 2016 1 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Tuğba Özay bayıldı

Artık Çarşamba günleri de yayınlanacak olan vor 2016’da 1 Mart 2016 akşamı (bu akşam) yine bir ödül oyunu var. Elbette ödülün ne olduğunu anda göremiyoruz. Ancak oyuna bakılırsa “ödül de bir o kadar güzeldir” demek yerinde bir tespit olur. Survivor 2016 15. Bölüm tanıtımı yayınlandı ve izlenmeye başlandı bile. Survivor 2016 Salı 1 Mart ödül oyununu kim kazanacak en çok merak edilen konulardan bir tanesi de bu.

TUĞBA ÖZAY NEDEN BAYILDI?

Survivor yeni bölüm fragmanında hem en dikkat çeken hem de Tuğba Özay hayranlarını üzen bir bölüm var. Ünlüler takımında yer alan Tuğba Özay aniden yere kapaklanıyor. Bir anda başı dönen ve bayılan Özay’ın nesi var? Tuğba Özay neden bayıldı, Tuğba Özay hastalandı mı, sakatlık mı geçirdi? Tuğba Özay’ın umarız ciddi bir şeyi yoktur.

ÜNLÜLERDE BÖLÜNME SÜRÜYOR

Bu arada Ünlüler takımındaki bölünme de sürüyor. Survivor başladığından beri Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Nagihan’ın arkasından konuşan ve hiç sevmediğini söyleyen Eda Akkaya Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Nagihan ile takılmaya başlayınca Yunus Günçe’nin ve Avata Atakan’ın dikkatinden kaçmadı. Eda Akkaya verdiği röportajda yanıldığını ve aslında Yılmaz Morgül’ün dedikodu yapmadığını savunuyor. Avatar Atakan ise verdiği röportajda; “Tuğba, Yılmaz ve Nagihan Hanım üçlüsüne mahşerin dördüncü atlısı olarak Eda hanım katıldı” diyerek Eda Akkaya’nın profilini çizdi. Eda Akkaya Ezgi ve Ebru’yu hedef alan konuşmalar yaptı. Yattara da dedikoduya katıldı ve “Eda adam madam değil” diyerek Eda’ya olan öfkesini dile getirdi.

Dominik Cumhuriyeti’nde 1 Mart Salı (bu akşam) oynanacak ödül oyununu kim kazanacak ve ödül ne Survivor 2016 yeni bölüm, 1 Mart Salı akşamı TV8’de saat 20.00’de!

ng>SURVIVOR 15. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler