Survivor 2016 12 Mart (yeni bölüm) Fragmanı - Ünlüler Eda'ya çok tepkili

Survivor 2016 12 Mart 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Survivor 2016 Cuma gününde de bir ödül oyunu oynanmış ve kazanan Ünlüler olmuştu. Cumartesi günkü fragmanında Survivor Ünlüler adasındaki yarışmacıların Eda'ya tepkili olduklarını izlyeceğiz. Survivor 12 Mart Ödül oyununu kim kazanacak? Eda ve takımı arasında gerilim had safhaya çıktı. İşte tüm merak edilenlerin yanıtını alacağı Survivor 2016 yeni bölüm (22. bölüm) ile ilgili ayrıntılar...

Survivor 2016 12 Mart (yeni bölüm) Fragmanı - Ünlüler Eda'ya çok tepkili

TAHİR KARAKEÇİ

vor 2016 yarışma programının Cuma akşamı yayınlanan bölümünde futbol oyunu oynanmış ve kazanan takım Ünlüler olmuştu. Ünlüler takımında Ebru Öztürk'ün elenmesi sonrası dengeler değişiyor. Nagihan'ın yeni hedefinde ise Eda var, ancak Eda sadece Nagihan'ın değil tüm takımın hedefinde. Ünlüler takımı Eda'ya olan öfkesini dile getiriyor fragmanda. Yılmaz Morgül ise hodri meydan diyor. Cumartesi günü Survivor yeni bölümde ;dül oyunu oynanacak. Survivor 2016 yeni bölüm fragmanı da yayında. Ödül’ün ne olacağını fragmanda Alp Kırşan açıklıyor ancak yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyor. Yarışmacıları bu denli duygulandıran ödül ne?

NAGİHAN VE ATAKAN EDA'YI ANLATIYOR!

Survivor 2016 yeni bölüm 22. Bölüm tanıtımında Ünlüler takımındaki Atakan ve Nagihan, Eda Akkaya'nın adadaki profilini anlatıyor. Nagihan, Eda için "Huysuz, mızmız" tanımlaması yaparken, Avatar Atakan da "Ada içerisinde herkes şikayetçi" diye konuşuyor. Ve ünlüler takımı barakada otururken muhtemelen Atakan Eda'ya "Sürekli yemek peşindesin" diyor. Eda Akkaya ise "Bana bundan sonra kimse takım ruhundan bahsetmesin, tek başıma Survivor'daki savaşa devam edeceğim" diye konuşuyor. Nagihan artık kılıçları çekiyor ve "En yakın arkadaş, dost eş, bunlara bakmayacağım, bu Tuğba da olabilir Yılmaz da olabilir" diyerek sadece kendisini düşündüğünü aktarıyor.

OLDUKÇA ZOR VE MÜTHİŞ BİR ÖDÜL OYUNU!

Survivor 12 Mart 2016 Cumartesi günkü oynanan ödül oyunu oldukça zor ve müthiş bir parkur gibi gözüküyor fragmanda. Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yarışmacıların birbirleriyle kıyasıya mücadele edeceği ödül oyunu nefesleri keseceğe benziyor. Cumartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanıyor? Cumartesi akşamı saat 20.00’de yanıt bulacak Survivor 2016 yeni bölüm anını da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

YARIŞMACILARIN GÖZYAŞLARI

Survivor 2016’da 12 Mart Cumartesi günü Alp Kırşan'ın sunumuyla ekranlara gelecek ve bu zorlu ödül oyununu kazanan takım müthiş bir ödüle uzanacak. Alp Kırşan'ın ödülün ne olduunu açıkladığı bölüm fragmanda gözükmüyor ancak ödülü öğrenen Gönüllüler ve Ünlüler ındaki yarışmacıların döktükleri gözyaşından duygusal bir ödül olduğu muhakkak. Survivor 2016 22. Bölüm 12 Mart fragmanını izlediğinizde de anlayacağınız üzere Ünlüler adasında sular durulmuyor, Eda ile ilgili ve takım ile ilgili oldukça dikkat çekici gelişmeler var ve çok zor bir ödül oyunu oynanacak. Aksiyon, gerilim, sataşma, tartışma, dedikodu, hırs, azim ve istek, ne ararsanız bulabileceksiniz Survivor'da. Survivor 2016 12 Mart Cumartesi saat 20.00'de TV8'de!

ng>SURVIVOR 2016 22. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz