Survivor 2016 14 Mart (bu akşam) neden yayınlanmadı, yayınlanmayacak mı, TV'lerde eğlence programı da yok!

Hayranlarının büyük heyecanla beklediği Survivor 2016, 14 Mart akşamı yayınlanmadı ve yayınlanmayacak. Dün akşam ülkeyi yasa boğan, Ankara’yı kan gölüne çeviren hain saldırı nedeniyle Televizyon kanalları eğlence programlarını yayınlamamaya karar verdi. TV8’in yarışma programı Survivor’da dün aldığı tepkileri de göz önünde bulundurdu ve 14 Mart Pazartesi akşamı Survivor 2016 yayınlanmadı. Survivor neden yayınlanmadı, Survivor bu akşam yok mu gibi soruların cevabı...

Survivor 2016 14 Mart (bu akşam) neden yayınlanmadı, yayınlanmayacak mı, TV'lerde eğlence programı da yok!

13 Mart (dün) akşam saatlerinde a’da meydana gelen bombalı intihar saldırısı tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 78 milyon tek yürek olup teröre lanet getirirken, 14 Mart akşamı oynanan maçlarda saygı duruşunda bulunuldu, sosyal medyada herkes tepki ve birlik mesajları paylaştı. Televizyon kanallarına da bu durum sirayet etti ve eğlence programları yayın akışından çıkarıldı. Ekranların en çok izlenen fenomen yarışma programı Survivor da yayınlanmadı 14 Mart  Pazartesi (bugün) akşamı.

SURVIVOR EKRANLARA GELMEDİ, FRAGMAN DA YOK!

Survivor 2016 Pazartesi akşamı ekranlara gelmesi bekleniyordu, çünkü ödül oyununun oynanacağı bölüm yayınlanacaktı. Ancak dün akşam Ankara’daki yürekleri burkan, ülkeyi yasa boğan hain saldırı nedeniyle Survivor da bu akşamki yayın akışından çıkarıldı, fragmanı dahi yayınlanmadı. TV8’de Survivor 2016 yerine Yabancı Sinema Uzay Oyunları ekranlara geldi. Survivor’ın ertelenen Pazartesi bölümü (24. Bölüm) Salı akşamı yayınlanması bekleniyor. Survivor Pazartesi bölümü Salı gününe ertelenince, heyecanı da Çarşamba gününe kayacak gibi gözüküyor. Survivor 2016 ile ilgili tüm detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz