Survivor 2016 15 Şubat Ödül oyununu kim kazandı? Yumurtaları hangi takım aldı

TV8’de yayınlanan ve hayranlarını ekran başına kilitlemekte usta bir program olan Survivor 2016’da büyük çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2016 15 Şubat akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi. İşte, 15 Şubat’ta ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 15 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Gibi sorular da yanıt buldu.

Survivor 2016 15 Şubat Ödül oyununu kim kazandı? Yumurtaları hangi takım aldı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting lideri fenomen yarışma programı Survivor 2016 Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki müthiş yarış devam ediyor. 15 Şubat 2016 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor Ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler eğlenceli ve bir o kadar zor parkurda karşılaştı. Oyunun başlarında Ünlülerin ve Gönüllülerin karşılıklı kazandığı etaplar sonucunda ödül oyununu kim kazandı, hangi takım daha sonra açıldı? Ödül neydi, Survivor 2016 son ödül oyununu kim kazandı, 15 şubat ödül oyununda kim kazandı? İşte cevabı…

SOĞUK SAVAŞ DEVAM EDİYOR

Pazar günkü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde takımlarına ekleme yapabilecekleri isimleri Ünlülere kaptırmıştı. 15 Şubat Pazartesi akşamı ise ödül oyunu oynandı Survivor’da. Bu arada Takımların kendi içindeki soğuk savaş rüzgârları iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Strateji, beceri, takım ruhu ve güç ile ödül kazanmak isteyen iki takımın da mücadelesi nefesleri kesti.

SURVIVOR 15 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor 2016’da bir önceki ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı uzun bir aradan sonra. 15 Şubat Pazartesi Survivor son ödül oyununda ise ilk etapta iki takımda çekişiyordu. Atakan ve Ebru Öztürk ile 4-2 öne geçen Ünlüler daha sonra Zafer ve Gizem’e oyun kaybederek skorun 4-4’e gelmesine sebep oldular. Sonrasında ise yine Ünlüler İbrahim Yattara ve Nagihan ile 6-4 öne geçti, Gönüllüler ise yılmaya niyetli değildi ve Zafer ile skor’u 6-5’e taşıdı. Ünlüler bir kez daha Eda ve Yattara ile üstünlüğü tekrar sağladılar ve 7-5 öne geçti ünlüler.

ÜNLÜLER YİNE AFFETMEDİ!

Ünlüler bu oyunu kaptırmak niyetinde değildi. Bir gönüllüler bir ünlüler derken durum 9-7’ye geldi. Skor 8-7 iken Ünlülerden Ebru Öztürk Gönüllülerden Nihal karşı karşıya geldi. Ebru Öztürk Nihal’e büyük fark atarak takımını 9-7 öne geçirmeyi başardı. Final etabında da Serkay ile Avatar Atakan karşılaştı. Atakan çok yüksek bir konsantrasyon ve büyük bir güçle önde tamamladığı parkurda sembolleri daha erken devirdiği için ödülü Ünlülere kazandıran getiren sayıyı da almış oldu. Survivor 2016’da 15 Şubat Ödül oyununu Ünlüler 10-7 kazandı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 15 Şubat ödül neydi sorusunun cevabı da belliydi tabii ki. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi; Kazanan takıma yumurta verilecekti ve kazanan takımdaki yarışmacıların her birine dörder adet yumurta verilecekti. İşte Survivor yumurta ödülünü Ünlüler kazandı. Bu sezon Ünlüler çok farklı başladı Survivor’a.

Kaynak: Diyarbakır Söz