Survivor 2016 19 Mart (yeni bölüm) fragmanı - (Artık kazanmaları gerekiyor)

Survivor 2016 19 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016 27. Bölüm tanıtımında ödül oyunu oynandığını izleyeceğiz. Alp Kırşan’ın sunumunda ekranlara gelecen Survivor’da Ünlüler ve Gönüllülere ödül ne olacak? Müthiş zorlu bir ödül oyununun oynanacağı 19 Mart akşamı kazanan takım kim olacak, son 5 oyundur kazanamayan Ünlüler, Gönüllülere ‘Dur’ diyebilecek mi? Survivor yeni bölüm fragmanı detayları haberimizde...

Survivor 2016 19 Mart (yeni bölüm) fragmanı - (Artık kazanmaları gerekiyor)

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8'i tek başına reytinglerde tepede tutan ve her yayınlandığı gün heyecan yaratan, her an tartışmaların yaşandığı, aksiyonun giderek arttığı, taktik ve stratejinin her an değiştiği vor 2016’da 19 Mart 2016 Cumartesi günü 27. Bölümde yine bir ödül oyunu oynandığını göreceğiz. Oldukça zorlu bir parkurda oynanan ödül oyununda yarışmacılar yine her şeylerini ortaya koyarak birbirleriyle ölümüne mücadele ediyor. Survivor 27. bölüm tanıtımında ödül ne olacak sorusu da merak içerisinde yanıtını bekliyor. Survivor 2016 yeni bölüm (19 Mart) anını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

ÜNLÜLER ARTIK KAZANMAK ZORUNDA     

Survivor 2016’da Ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu dahil son 5 oyunu kazanamıyor. Açlıktan ve kokonat yemekten bitkin düşen ;nlüler takımında herkesin performansı düşüyor. Gönüllüler takımı da bunun farkında olduğu için daha bir azimle mücadele etmeleri gerektiğini kendi aralarında tartışıyorlar. Ünlüler takımında Yunus Günçe; “Nerdeyse artık kazanamayacağız diye çıkıyoruz oyunlara” diyerek kendi takımının profilini çiziyor. Nagihan da “Varımızı, yoğumuzu ortaya koymamız lazım, çünkü başka bir çaremiz yok” diyerek ödül oyununu ne kadar çok kazanmak istediklerini belirtiyor.

YILMAZ MORGÜL YİNE KONUŞUYOR!

Survivor 2016 19 Mart 27. Bölüm fragmanında yine bir z Morgül röportajı var. Yılmaz Morgül, Avatar Atakan’ı kast ederek “Onun bunun için zayıf halka diyen kişi soğan halkası olmaya başladı” diyor. Fragmanda Nagihan da Atakan’ı kastederek “Sonra zayıf halka olduğu zaman kendini kenara çekiyor, Tuğba zayıf, Yılmaz zayıf” diyerek tepkisini dile getiriyor.

İKİ TAKIM DA ÇOK İSTİYOR!

Survivor 2016 19 Mart ödül oyununu kim kazanacak, ödül ne, oyun nasıl? Tüm merak edilenler yanıt bulacak. Kritik yapılacak olursa, en çok açlık yaşayan takım Ünlüler ve Ünlüler takımı varını yoğunu ortaya koyup ödülü kazanmak için her şeyi yapacak. Gönüllüler takımı ise galibiyet serilerini 6’ya çıkarıp Ünlüler’in gardını iyice düşürme peşinde.Bakalım ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 27. Bölüm bu akşam (19 Mart Cumartesi) Saat 20.00’de TV8'de.

ng>SURVIVOR 2016 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz