Survivor 2016 7 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Açlar, hırslılar, kazanmak zorundalar

Survivor 7 Mart 2016 (yeni bölüm) 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016'da dün akşam Tuğba Özay ve Ebru Öztürk eleme aayı olmuştu. 7 Mart Survivor 216 19. yeni bölümde oldukça zor bir ödül oyunu oynanıyor. Ödül oyununu kim kazanacak? Öte yandan Ebru Öztürk, Seda ve Nagihan ile tartışıyor. Nagihan herkesi sepet yapıp yollayacağını söylüyor. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara sürprizi ne? İşte Survivor 2016 7 Mart yeni bölüm fragmanı…

Survivor 2016 7 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Açlar, hırslılar, kazanmak zorundalar

M. EMİN FİDAN

TV8’den ekranlara gelen ve oyunların daha da zorlaştığı, ödüllerin git gide büyüdüğü vor 2016 7 Mart akşamı ödül oyunu izleyeceğiz. Ünlülerde Ebru Öztürk ve Tuğba Özay eleme adayı olmuştu. Survivor yeni bölüm anında Ebru Öztürk'ün Nagihan ve Seda ile tartıştığı görülüyor. Ünlüler adasında hakimiyet kurmak isteyen Yılmaz Morgül ve grubu Seda'yı da yanlarına alabilecekler gibi gözüküyor.

Survivor 2016 19. Bölüm tanıtımında müthiş bir ödül oyunu oynandığını görüyoruz. Ancak ödül oyunu başlamadan önce Acun Ilıcalı'nın bir sürprizi var gibi. Yarışmacıların arkalarını dönmelerini isteyen Acun Ilıcalı, ödülü açıklamadan önce geri sayım yapıyor ve ödül açıklandığında Dominik Ünlüler ve Gönüllüler'in çığlıklarıyla inliyor. Survivor yeni bölüm fragmanında ödül oyununun nefesleri keseceği anlaşılabiliyor.

GÖNÜLLÜLER AÇLAR VE KAZANMALARI ŞART!

Gönüllüler takımı bildiğiniz gibi son 4 ;dül oyunundan da mağlubiyetle ayrıldı ve açlıkları üst seviyede. Semih, Gizem Kerimoğlu, Serkay, Nihal, Efecan, Damla, Gizem Memiç, Zafer ve İbrahim'in yer aldığı GÖnüllüler takımı açlıklarını gidermek adına 7 Mart ödül oyununu kazanmak istiyor. Ancak çok önemli yarışmacıları sakat. Serkay'ın sakatlığı Gönüllüler takımının belini bükerken, 7 Mart ödül oyununda da oynayıp oynamayacağı büyük merak konusu. Gönüllüler hem çok açlar, hem çok hırslılar, hem de kazanmak zorundalar.

YILMAZ MORGÜL LAFLARI!

Survivor 2016 sezonunda Yılmaz Morgül'ün sözleri konuşulmaya devam ediyor. Yılmaz Morgül 7 Mart 2016 Survivor fragmanındaki röportajında yine döktürüyor. Yılmaz Morgül "Atara atarsın, gidere gidersin, ama anca gidersin" diyerek kimi kastediyor. Müthiş heyecan ve aksiyona sahne olacak 7 Mart Survivor yeni bölüm ile ilgili fragmanı linkten izleyebilirsiniz. Survivor 2016 haftanın dört günü TV8’de saat 20.00’de!

Kaynak: Diyarbakır Söz