Survivor 2016 yeni Bölüm (20 Şubat) fragmanı- Ünlülerde Yılmaz Morgül gerginliği

Survivor 2016 20 Şubat 8. Bölüm fragmanı yayında. Ödüllerin artık artacağı haftalara girilen Survivor 2016 yeni bölüm (8. Bölüm 20 Şubat ) Cumartesi tanıtımı yine merakta bıraktı. Survivor’da Dominik’te neler yaşanacak, ödül oyununu kim kazanacak? Ödül oyununda Atakan ve Tuğba Özay neden tartıştı, Yılmaz Morgül ve Ünlüler takımı arasında gerilim mi başlıyor? İşte, Survivor 2016 yeni bölüm (20 Şubat) Cumartesi fragmanı…

Survivor 2016 yeni Bölüm (20 Şubat) fragmanı- Ünlülerde Yılmaz Morgül gerginliği

M.EMİN FİDAN       

TV8’in rekorlar kıran ve izleyicisini her zaman merakta bırakmayı başaran yarışma programı vor 2016 20 Şubat (8. Bölüm - yeni bölüm) tesi fragmanında Dominik Cumhuriyeti’nde gerilimlerden ve ödül oyunundan kesitler.

Survivor 2016’da bir önceki bölümde ödül oyunu oynanmış, Gönüllüler yine kaybetmişti. Daha sonrasında ada konseyinde yeni Survivor kuralları anlatılmış ve Gönüllüler takımındaki gerginliğin sebebi araştırılmıştı. Ünlüler ve Gönüllüler bir Cumartesi gününde yine büyük bir ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü ;dül oyunu oynanıyor. Ödülün ne olduğu fragmanda gözükmediği için büyük merak konusu. Ama tahminler ödül açıklandığında iki takımın yarışmacılarının da çığlıklarıyla Dominik’te adayı inleteceği yönünde. Ödül oyununu kimin kazanacağı büyük merak konusu. Survivor 2016 20 Şubat ouml;lüm tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLUYOR?               

Survivor 2016 yeni bölüm 8. Bölüm tanıtımında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki oyun kazanma savaşı sürüyor. Ünlüler takımında yer alan Yunus Günce ve Avatar Atakan’ın röportajlarında Yılmaz Morgül’e karşı tavırlı oldukları anlaşılıyor. Yunus Günce Yılmaz Morgül’ün merkezde olduğunu, Güneş olduğunu ve kendilerinin de etrafındaki gezegenler olduğunu sandığını söylüyor. Bir diğer isim Avatar Atakan da “Yılmaz Morgül bize her şeyi söyleyebiliyor, ancak biz söyleyemiyoruz” diyerek Yılmaz Morgül’ün liderlik havasına girdiğini anlatmaya çalışıyorlar. Ancak Fragmanda en çok dikkat çeken bir diğer ayrıntı da şu ki; Çok zor bir parkurun olduğu ödül oyununda Avatar Atakan dengesini kaybediyor, Atakan sakatlandı mı merak konusu. Bugün oynanacak ödül oyununda Avatar Atakan’ın sakatlanıp sakatlanmayacağı belli olacak ve diğer yandan Ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacak.

Survivor 20 Şubat Cumartesi fragmanında Yılmaz Morgül yine konuşuyor. Yılmaz Morgül verdiği röportajda; “Bu takımda lider yok, hiç kimse liderliğe soyunmasın, soyunursa üşütür” diyerek fragmanı izleyenleri yine güldürüyor.

20 Şubat Cumartesi (bugün) oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 2016 TV8’de bu akşam yeni bölümüyle ekranlarımıza konuk olacak.

ng>SURVIVOR 2016 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz