Görüş Bildir

Survivor 2017 23 Ocak yeni bölüm fragmanı izle

Survivor 2017 sezona bomba gibi girdi. Yarışmacılardan biri bu hafta Survivor'a veda edecek. Erdi, Fulya Gönüllülerden ilk eleme adayları olarak öne çıkmıştı. Survivor 2017 23 Ocak ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor 2017 yeni bölüm fragmanında Havuç olarak tanıdığımız Furkan Kızılay’ı bir cisim ısırdı ve koşarak denize girdi. İşte fragman detayları ve videosu.

Survivor 2017 23 Ocak yeni bölüm fragmanı izle

Ramazan GÜNOĞLU

TV8’in en çok izlenen ve en çok kazandıran yarışma programı Survivor, 2017 sezonuna da başarılı bir giriş yaptı. Henüz ilk programıyla reytinglerde açık ara lider olmayı başaran Survivor 2017, 3. Yeni bölüm fragmanıyla da Google’da en çok arananlara girdi. Survivor 23 Ocak 2017 yeni bölüm (3. Bölüm) fragmanı izlenme rekorları kırmaya başladı. Peki, Survivor 2017 yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

ELEME ADAYI ERDİ’DEN İNCİLER!

Dün akşam (22 Ocak) Survivor 2017’nin ilk eleme adayı olan Erdi Ünver, 3. Bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere isminin çıkmasına oldukça içerlemiş. Erdi; “İlk konseyde benim adımın çıkması, arkadaşların cahil cesareti” diyerek meydan okuyor. Erdi bir arkadaşıyla beraber otururken “Arkadaşlar kurulup gelmişler” diyerek kendi isminin yazılmasını anlattı. Gönüllüler adasında sular durulmuyor.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Öte yandan Survivor 2017 23 Ocak (bu akşam) 3. Bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takımdan iki aday daha çıkacak. 23 Ocak Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da yanıt bulacak. Dokunulmazlık oyunu sonrası bir konsey daha yaşanacak ve bu hafta adaya veda edecek isim bir sonraki konseyde de belli olacak.

FURKAN KIZILAY (HAVUÇ)’A NE OLDU?

Survivor 23 Ocak yeni bölüm fragmanını izleyenler adeta şoke oldu. Havuç olarak tanıdığımız ve bildiğimiz Furkan Kızılay adada otururken bir anda havaya fırladı ve bacağının üst kısmını tutarak denize doğru koştu. Havuç’u ne tür bir cismin soktuğu henüz bilinmese de 23 Ocak Survivor 2017. 3. Bölümde bu akşam herkes öğrenecek. Survivor 2017 3. Bölüm tanıtımını izleyebilirsiniz…

SURVIVOR 2017 3. BÖLÜM TANITIMI İZLE

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi