Survivor 21 Mart 2016 leziz ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kötü gidiş durdu

TV8’in fenomen ve en çok beğenilen yarışma programı Survivor, 21 Mart 2016 akşamı ödül oyunu heyecanıyla sevenleriyle buluştu. Müthiş bir heyecan ve konsantrasyonun yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 21 Mart ödülü kim kazandı, 21 Mart 2016 Survivor’da ödül neydi ve kim kazandı gibi sorular da yanıt buldu. İşte Survivor 21 Mart 2016 ödül oyunu detaylarını sizler içind derledik.

Survivor 21 Mart 2016 leziz ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kötü gidiş durdu

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor 2016 21 Mart akşamı bir ödül oyunu heyecanı daha yaşandı. Ancak ödül iki takım içinde büyük anlam taşıyordu. Gönüllüler 7 oyun kaybetmiyor ve bu seriyi sürdürmek istiyordu, Ünlüler takımı ise kötü gidişe bir ‘Dur’ demek istiyordu. Böylesine önemli bir ödül oyununu kim kazandı, Survivor 21 Mart ödülü azandı, Survivor’da 21 Mart 2016 akşamı ödül neydi, Survivor 21 Mart ödül oyununu Gönüllüler mi kazandı Ünlüler mi? İşte cevabı…

ÜNLÜLER 8-4 ÖNE GEÇTİ GEÇMESİNE DE!

Ünlüler güç ve hız isteyen oyunda bir ara farkı açıp 8-4 öne geçti. Daha sonra Yılmaz Morgül ile Zafer karşılaştı ve Zafer kazandı, Gönüllüler skoru 8-5’e getirdi. Hemen akabinde Ezgi ve Gizem Kerimoğlu karşılaştı. Ezgi büyük bir motavisyon ve beceriyle parkuru önde tamamladı. Atışlarda da Ezgi’nin başarısı herkesin malumu zaten, Ezgi kazandı ve skoru 9-5’e getirdi. Ünlüler takımı 7 oyundur kazanamıyordu ve hem çok açlar, hem de moral kazanmak istiyorlardı. 9-5’ten sonra Gönüllüler İbrahim’in Atakan’ı mağlup etmesiyle skoru  9-6’ya getirdi. Daha sonra ise Tuğba Özay ve Nihal karşılaştı. Nihal herkesi şaşırttı ve Tuğba Özay’ı mağlup etti ve skoru 9-7’ye getirdi. En iyi erkeklerde Gönüllülerden İbrahim, ;nlülerden Yattara ile karşılaştı ve Yattara kazansaydı ödül Ünlülerin olacaktı.

21 MART 2016 SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI  

Son etapta karşılaşan İbrahim ve Yattara nefesleri kesen bir mücadele örneği sergilediler. 7 oyundur kaybeden Ünlüler ödülü daha çok istedi, daha çok hırs yaptı ve Yattara da İbrahim’i mağlup edince ödül Ünlülerin oldu. Ünlüler, Gönüllüler takımını 10-7 mağlup etmiş oldu ve kötü gidişe ‘Dur’ demeyi başardılar.

SURVIVOR 21 MART ÖDÜL NEYDİ?                    

               

21 Mart 2016 akşamı ekranlara gelen Survivor ödül neydi sorusunun da yanıtı belliydi. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında yarışmacılar çığlık attı adeta. Çünkü Survivor’da 21 Mart ödülü Yoğurtlu dönerdi. Döneri yiyecek olan takım açlığını giderecekti. 12 gündür yemek yiyemeyen ve 7 oyun üst üste kaybeden Ünlüler takımı kötü gidişe dur dedi ve açlıktan dibe vuran bir takım olan Ünlülerin yükselişi oldu. Ünlüler yoğurtlu l;neri afiyetle yedi. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar tabaklarını adeta sıyırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz