Survivor 21 Şubat 2016 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Eleme adayı kim olacak?

Survivor 2016 21 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabını arıyorsanız haberimizde. Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Şubat Dokunulmazlığı kim aldı, kim kaybetti? Gibi soruların da yanıtı alındı. Survivor 2016 21 Şubat Dokunulmazlık oyunu ve Ada konseyinde kimin eleme adayı olacağı belli olacak. İşte ayrıntılar…

Survivor 21 Şubat 2016 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Eleme adayı kim olacak?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’den 9 bölümdür ekranlarımıza gelen ve müthiş yarışma programı vor 2016 yine enfes geçti. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan ve reytingleri alt üst eden Survivor 2016 Dokunulmazlık oyunu nefes alınmadan izlendi. Geçtiğimiz hafta ulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Şubat Survivor Dokunulmazlığı azandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016’da 21 Şubat ilk elenecek ismin belli olacağı dokunulmazlık heyecanı Survivor hayranlarını yine ekran başına kilitledi. Survivor’dan ilk elenecek ismin belli olacağı, daha doğrusu eleme adayının öne çıkacağı ismin belli olacağı Dokunulmazlık akşamında nefesler tuttu. Bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler takımları için kritik Dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Ünlüler adada Gönüllüler takımında 2 kişi fazlaydı ve kaybetmeleri durumunda bu sayı 1’e düşecek. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Gönüllüler çok zor ve güç ve denge isteyen bir oyunda kazanmayı başardı. Gönüllüler Ünlüler takımını 10-5 gibi ezici bir skorla mağlup ederken Atakan ve Zafer arasında atışma da sürdü. Dokunulmazlık oyununu 21 Şubat akşamı Gönüllüler kazandı.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER ARASINDA ATIŞMA

Bu arada Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasındaki gerginlik de git gide kendini göstermeye başladı. Dün oynanan ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımında Avatar Atakan Gönüllüler takımının iyi olmadığını ve ‘bizi farklı yendikten sonra konuşsunlar’ demesi de Gönüllüleri ateşlemiş olacaktı ki bugün oldukça moralliydiler. Survivor’ın kalbi olan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında da stres, sıkıntı, gerilim tavan yaptı. Atakan ve Zafer arasında da sözlü atışmalar oldu ancak fazla tartışılmadı. Oyun bittikten sonra da Acun Ilıcalı Dokunulmazlık sembolünü Gönüllüler’in en başarılı isimlerinden olan Damla’ya verdi.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?              

İşte sıra onseyinde. Survivor 21 Şubat 2016 Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve konseyde Ünlüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. En çok merak edilen konu da bu. Survivor’a ilk veda eden ismin kim olacağı Salı günü yanıt bulacak. Bu akşam kimin eleme adayı olacağı, konseyde kimin isminin yazılacağı, kimin bireysel dokunulmazlığı kazanacağı büyük merak konusu. Bakalım Bireysel dokunulmazlık sembolünü kim kazanacak ve konseyde kimin ismi yazılamayacak? Ada konseyiyle ilgili son gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz