Survivor 21 Şubat 2016 konseyde kimin ismi yazıldı? İşte eleme adayları

Nefes kesen Survivor 2016 21 Şubat Dokunulmazlık oyununda bu akşam Ünlüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği merak ediliyordu. Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? 21 Şubat konseyde kim kimi yazdı, 21 Şubat’ta kim eleme adayı oldu? İşte bu soruların yanıtını arıyorsanız, ayrıntılar haberimizde…

Survivor 21 Şubat 2016 konseyde kimin ismi yazıldı? İşte eleme adayları

M. EMİN FİDAN

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in fenomen reyting canavarı yarışması vor 2016 21 Şubat akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, tartışma, stres, üzüntü, sevinç ne ararsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yer alan Atakan, Nagihan, Yunus, Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Seda, Mehmet, Yağmur, Ebru Öztürk, Ezgi, Eda, Yattara’nın SMS numaralarını hatırlatarak ada konseyini başlattı.

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                                        

Survivor 2016 ;nlüler konseyinde artık isim yazılmaya geçildi. Survivor Ünlüler konseyi biraz gergin geçti ve birbirlerine laf atışmasında da bulundular. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar gitmesini, adaya veda etmesini istedikleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı. Bu arada Ünlüler takımında Ebru Öztürk de dokunulmaz olduğu için bir isim de o açıklayacaktı.

KONSEYDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Ünlüler takımında yavaş yavaş gruplaşmalar başladı. Her ne kadar takım olduklarını iddia etseler de stratejik davranmalıydılar. Yine de kimin isminin yazılacağı büyük merak konusuydu. Ünlüler takımında Eda Akkaya, Atakan, Ebru Öztürk, Yunus, Seda ve Ezgi Tuğba Özay’ın ismini yazdı, Yağmur da Mehmet’i yazdı, diğer grup da Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Nagihan ve Yattara da Yağmur’u yazdı.  Yani 6 kişi Tuğba Özay’ın ismini yazdı. Ünlüler 21 Şubat 2016 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay Survivor 2016’da ilk adayı oldu.

ÜNLÜLER 21 ŞUBAT KONSEYDE TUĞBA ÖZAY’IN İSMİ YAZILDI

21 Şubat Survivor 2016 konseyde Tuğba Özay’ın ismi eleme adayı olarak yazıldı. Ünlüler takımının iki gruba ayrıldığını görmüş olduk böylelikle. İki grup da birbirini yazmış oldu ve eleme adayı da sayı üstünlüğü Atakan’larda olduğu için Tuğba Özay oldu.

EBRU ÖZTÜRK KİMİ ELEME ADAYI GÖSTERDİ?

Bu arada Ebru Öztürk de dokunulmazlık sembolüne sahip olduğu için bir ismi eleme adayı olarak öne çıkaracaktı. Ebru Öztürk de kendisine yapılan saygısızlık nedeniyle Yılmaz Morgül’ü eleme adayı olarak öne çıkardı. Ebru Öztürk; “Yılmaz Bey her zaman bu takımda liderlik yok diyordu, ama Tuğba ve Atakan’ın tartışmasından sonra Yattara kaptan, Yattara’nın lider olması gerekmiyor mu demesinden dolayı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, bu nedenle ben Yılmaz demek istiyorum” diyerek Yılmaz Morgül’ü eleme adayı olarak Tuğba Özay’ın yanına ekledi.

TUĞBA ÖZAY MI, YILMAZ MORGÜL MÜ, KİM ELENECEK?

Tuğba Özay adaya veda edecek mi, Salı günü kim birinci olacak, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ün yanına kim eleme adayı olarak eklenecek, Salı günkü konseyde kim elenecek? Tüm merak edilen sorular 23 Şubat Salı günkü Survivor 2016’da yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz