Survivor 22 Mart 2016 adaya kim veda etti, kim elendi? Herkes şoke oldu, işte elenen isim!

“Survivor 22 Mart 2016 kim elendi” Google’da trend olan sorunun yanıtı belli oldu. Reyting rekortmeni Survivor 2016’da bir Ünlüler veda konseyi yaşandı. Pazar Günkü konseyde Ünlüler Yılmaz Morgül, Eda ve Yunus'u eleme adayı göstermişti. Dün akşamki konseyde ise kimin birinci olacağı, kimin adaya veda edeceği, Yılmaz, Eda ve Yunus’un yanına kimin dördüncü eleme adayı olarak çıkacağı belli oldu. İşte Survivor 22 Mart kim elendi, Survivor’da kim elendi sorusunun yanıtı.

Survivor 22 Mart 2016 adaya kim veda etti, kim elendi? Herkes şoke oldu, işte elenen isim!

RAMAZAN GÜNOĞLU

vor 2016 kim elendi” sorusunun cevabının alındığı, Heyecan ve gerilimin zirvelere tırmandığı Survivor 22 Mart 2016 (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını aktardı. Survivor 22 Mart 2016'da kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 lendi, adaya kim veda etti? İşte ayrıntılar ve Survivor’dan elenen isim.

HALK OYLAMASINDA 1. KİM OLDU

Ünlüler takımı üst üste üçüncü kez veda konseyi yaşadı. Survivor 2016 hayranları ve yarışmacıları destekleyen halktan gelen SMS’ler sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “Survivor'da seyircilerimizin kullandıkları oylar sonucunda Ünlüler takımından bu hafta en çok oyu alarak, birinci olan ismi açıklıyorum, Ünlüler takımının bu hafta en çok oy alan ismi; İbrahim Yattara” Ünlüler takımında bu haftanın birincisi İbrahima Yattara oldu, Yattara ilk kez birinci oldu.

İBRAHİM YATTARA KİMİ SÖYLEDİ

İbrahim Yattara Ünlüler SMS oylamasında birinci oldu, Yattara kimi söyledi sorusu merakla bekleniyordu. Yattara; "Acun bey, ben çok sevindim ve ben çok mutlu, gerçekten üç defa Atakan ismi çıktı, ben de bekledi ama bugün oldu, çok mutluyum, benim için mesaj atanlara çok çok teşekkür ederim, bana güvenin burada sonuna kadar ben savaşırım, ben çok mutluyum" diyerek duygularını aktardı. Peki, ra kimin ismini söyledi, eleme adayı olarak kimi söyledi.

Acun Ilıcalı Yattara’ya “Ünlüler takımından kimi aday gösteriyorsun” diye sordu ve Yattara; "Acun Bey biz takım olarak geldik buraya, bugün bence en zor, en zor kararı vereceğim. Ben hariç üç kişi kaldı burada, ben herkesi çok çok seviyorum, ama çok zor karar veriyorum. Burada Ezgi benim kız kardeşim gibi, Mehmet benim çocuk gibi gözüküyor burada, o yüzden bugün ben kardeş ve çocuk ihanet etmemek için Nagihan ismini söyleyeceğim. Nagihan çok iyi yarışmacı, asla ve asla Nagihan’ı kırmak istemiyorum, hiç istemedim, o yüzden inşallah Nagihan burada kalır" diye konuştu.

YILMAZ, EDA, YUNUS GÜNÇE VE NAGİHAN, KİM ELENDİ?

Pazar gününden bu yana tartışma konusu olan ve sosyal medya platformlarında kimin eleneceği ile ilgili yorumlar yapılan “Survivor 2016 22 Mart kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı. Yılmaz Morgül, Eda, Yunus Günçe eleme adayıydı ve bir eleme adayı da Nagihan oldu. Survivor kim elendi sorusu Google'da da trend olmayı başardı bu arada. Yılmaz Morgül, Eda Akkaya, Yunus Günçe’nin eleme adayı olduğu konseyde 4. Eleme adayı da Nagihan oldu. Yattara eleme adayı olarak Nagihan’ı söyledi, Ünlüler takımı artık adada 8 kişi kalacak ve Gönüllüler takımından bir sayı geride olacaklar.

SURVIVOR 2016 22MART’TA KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2016 22 Mart akşamı kim elendi, adaya kim veda etti? Ünlüler takımından Survivor'a ve Dominik’e veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı önce heyecanlandırdı daha sonra açıkladı. Acun Ilıcalı; “Dört aday var ve biri Survivor Ünlüler adasına veda edecek, şu anda önümde sıralama var ve bu sıralamaya göre en az oy almış yarışmacı veda edecek, dört adayımız var, biliyorsunuz Yılmaz Morgül birinci adaydı, Yunus ikinci aday oldu, Eda üçüncü aday oldu ve son aday da Nagihan olarak belirlendi. Evet her hafta olduğu gibi yine hatırlatıyoruz, Survivor’daki oylamalarımız Beyoğlu 1. Noter Vekili Başkatip Feryal Alkan tarafından onaylanıp bize ulaştırılıyor. Survivor Ünlüler adasında rakiplerinden daha az oy alarak bu hafta Survivor’a veda edecek ismi açıklayacağım” diyerek Survivor Ünlüler adasına veda eden ismi açıkladı.

 Survivor 22 Mart 2016 elenen ve adaya veda eden isim Eda oldu. kkaya’nın elenmesine sebep olan isim Atakan oldu. Eda Akkaya Survivor final hayaline veda etti. Yılmaz Morgül, Eda Akkaya, Nagihan ve Yunus Günçe’nin eleme adayı olduğu konseyde Eda Akkaya rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016'da 5. hafta elenen isim oldu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz