Survivor 23 Şubat Ünlüler adasında büyük kavga, Tuğba Atakan’ın üzerine yürüdü!

Survivor 2016’da gün geçmiyor ki tartışma olmasın, geçtiğimiz Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında gruplar belirlenmiş ve ipler kopmuştu. Ada konseyinde de eleme adayları olarak Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay isimleri öne çıktı. 23 Şubat 2016 akşamı Survivor’da Ünlüler adası iyice gerildi. Nagihan Atakan ile konuşunca ipler iyice koptu. Tuğba Özay ve Atakan birbirine girdi. Tuğba Özay Atakan’a ne dedi, Atakan Tuğba Özay’a ne dedi? İşte detaylar.

Survivor 23 Şubat Ünlüler adasında büyük kavga, Tuğba Atakan’ın üzerine yürüdü!

Survivor 23 Şubat akşamı gerginlik, kavga ne ararsanız vardı. Survivor 23 Şubat 2016 akşamı Ünlüler adasında çıkan kavgada herkes birbirine girdi, Tuğba Özay Atakan'ın üzerine yürüdü.

Özay ‘Ben sabahtan beri farkındayım. Sen hiç kimseye …. Diyemezsin. Adamsan ben diyeceksin ki evet ben …. Dedim diyeceksin. Sen madem iki kişi konuşuyordun. Sen madem iki kişi konuşuyordun, derken Yattara Tuğba Özay’ı sakinleştirmeye çalıştı. Tuğba Özay susmadı. Peki, Tuğba Özay Atakan’a ne dedi?

Tuğba Özay n’a yönelik; “Ya arkadaş inşallah ben gideyim, benim senin gibi korkunç hırslarım yok. Yok ben gideyim, benim derdim bu değil. Sen bu kadar insanı birbirine düşürdün. Ezgi’yle ne sorunum vardı, Eda’yla ne sorunum vardı, Bi dakika bana kimse burada dedikodu yapamaz, bu kadar insanı birbirine düşüremez. Bugüne kadar birbirimize kardeş nasılsın derken, şimdi kimse birbirinin yüzüne bakmıyor, çünkü çibanın başı bu’ dedi.

Tuğba Özay ve Atakan karşılıklı tartıştı.ı Atakan ‘Sen dinlemiyorsun ki arkadaşım dedi.

Atakan da teker teker cevap vereceğim dedi ve oturttu herkesi.

Atakan; ‘Bir Mehmet ben seni Yılmaz’a karşı doldurdum mu, Mehmet hayır dedi. Şimdi sen birinci cevabını alacaksın’ dedi. Tuğba Özay ‘Benle o şekilde konuşmayacaksın, susacaksın, oturacaksın falan deme ben zaten seni dinliyorum’ dedi.

Atakan herkese teker teker sordu ve ‘Ben kimi Yılmaz’a karşı doldurdum’ dedi ve herkesten ‘Hayır’ cevabı aldı.

Tuğba Özay; ‘Abicim çek elini, benle otur oraya diye konuşma’ dedi.

Nagihan Atakan’a “Arkadaşım laf ebeliği yapıyorsun, benim üzerime yürüyorsun” dedi.

Atakan ve Nagihan da tartıştı. Atakan Nagihan’a “Sen yalancısın” dedi.

Yılmaz Morgül araya girdi;

“Beni kimseyle karşılaştırmayın. Ben insan gibi insanım, size burada duadan başka bir şey yaptıysam Rabbim kimseye sabahı göstermesin. Ben herkesi motive etmeye çalıştım, herkes hakkında güzel şeyler söyledim. Benim söylediğim laf, hiç bu takımda bir lider yoktu dedi ve Ebru Öztürk de ya girdi ve z Morgül’ün haksız olduğunu söyledi. Ebru Öztürk “Yılmaz Bey ben sizinle konuşurken çok seviyeli konuşuyorum, siz de benimle aynı şekilde konuşun lütfen” diyerek Yılmaz Morgül’ü uyardı.

Survivor 23 Şubat akşamı öncesi Ünlüler adasında yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. Nagihan Tuğba Özay’a ağladı ve “Beni yem etmeye çalışıyor” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz