Survivor 27 Şubat 2016 futbol ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Cevabı burada!

Survivor 27 Şubat ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor 27 Şubat akşamı Dominik’te kıyasıya mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler takımları çamurlu parkurda futbol ödül oyununda karşılaştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, 27 Şubat Survivor ödülü kim kazandı, kim kaybetti, 27 Şubat ödül neydi? Tüm merak edilenlerin yanıtı haberimizde…

Survivor 27 Şubat 2016 futbol ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Cevabı burada!

NAİF DURGUN

TV8’in reyting rekortmeni efsanevi fenomen yarışma programı vor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki çekişmeli ve müthiş mücadele devam ediyor. 27 Şubat 2016 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor 2016 ;dül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu ve çamurlu bir parkurda yarıştı, parkur sonunda futbol oyunu vardı, yarışmacıların ayaklarıyla topa vurarak sembolleri devirmeleri gerekiyordu. Çok çekişmeli, bir Ünlülerin bir Gönüllülerin kazandığı ve büyük heyecanın yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar…

SURVIVOR 27 ŞUBAT 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Yağmur’u adadan uğurlamıştı. Yağmur adaya ve hayallerine veda etmişti. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez Yağmur’suz çıkan Ünlüler takımı iyi bir performans sergiledi. Hatta öyle ki Ünlüler takımında yer alan Mehmet 3 oyun oynayıp 3’ünü de kazandı ve durum 8-8’e gelmişti. Daha sonra ise en iyi kızlar ve en iyi erkekler yarıştı. Survivor 2016 Cumartesi ödül oyununda azandı sorusu yanıt bulacaktı artık.

En iyi kızlardan Ünlüler takımında Nagihan, Gönüllüler takımında Aylin karşılaştı. Nagihan’ın parkuru daha önce tamamlaması ona avantaj sağladı ve atışlara önce başladı ve 3’te 3 yaparak durumu 9-8 Ünlüler takımı lehine yaptı. En iyi erkeklerden de Gönüllülerde Serkay, Ünlülerde de Mehmet karşı karşıya geldi. Mehmet kazanmayı başardı ve 4’te 4 yaptı. Ünlüler 27 Şubat ödül oyununu 10-8 kazandı. Mehmet bu zorlu ödül oyunun en iyisi olmayı başardı ve Mehmet 10 sayının 4'ünü kazanmayı bildi.

ÜNLÜLER GERİ DÖNDÜ

27 Şubat 2016 akşamı yayınlanan Survivor’da haftalar geçtikçe hem oyunlar zorlaşıyor, hem de ödüller büyüyor. Gönüllüler ve Ünlüler enfes ödül için, karınlarını doyurmak için nefesleri kesen ekran başına kilitleyen kıyasıya mücadeleye girişti. Bir etap Ünlüler bir etap da l;nüllülerin kazandığı çamurlu futbol ödül oyununda Gönüllüler daha fazla Ünlüler karşısında direnemedi. Ünlüler oyunlarda geri dönmeyi başardı sonunda. Son oyunda da Ünlüler başarılı performans sergiledi, solukları kesen ödül oyununu ve ödülü ;nlüler 10-8 kazanabildi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2016 27 Şubat ödül oyunu sonunda kazanan Ünlüler açlıklarını gidermeyi başardı.  Ünlüler afiyetle hamburgerlerini yediler. Hamburgerlerini yedikten sonra bir de üstüne Yılmaz Morgül'den şarkılar dinlediler. Yılmaz Morgül Survivor ödül oyununu kazanmalarıyla birlikte moral bularak yemekten sonra iki şarkı söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz