Survivor 28 Şubat ada konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? Gönüllüler şaşkın

Solukları kesen Survivor 2016 28 Şubat Dokunulmazlık oyununda bu akşam Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı ada konseyinde ise kimin gideceği merak ediliyordu. Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? 28 Şubat kimin adı yazıldı, Survivor Gönüllüler eleme adayları kim, Survivor 28 Şubat eleme adayı kim, kim kimin ismini yazdı, Gizem Kerimoğlu kimi söyledi, Gibi sorular da cevap buldu. İşte Survivor 28 Şubat ada konseyi detaylarını sizler için derledik.

Survivor 28 Şubat ada konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? Gönüllüler şaşkın

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı vor 2016 28 Şubat 2016 akşamı; hırs, gerilim, tartışma, aksiyon, dram, sevinç, sataşma ne ararsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında yer alan yarışmacıların SMS numaralarını hatırlattı. Zira 28 Şubat dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetmişti ve konseyde aralarından birini eleme adayı olarak belirleyeceklerdi. Gönüllüler takımında adayı kim oldu, 28 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim gibi soruların cevabı aşağıda.

Acun Ilıcalı konseye başlamadan önce Gönüllüler takımına söz hakkı tanıdı.

Semih; Kısmet, yapacak bir şey yok. Semih Öztürk konseyleri sever, bu akşam kısmetime sekiz oy çıkar mı merak ediyorum, birazdan zaten göreceğiz. Akabinde zaten çok sert bir konuşma gerçekleşecek. Şahsıma epeyi bir saygısızlık yapıldı, bunların tabii bir bedeli olmalı.

Serkay; Tam takım olmuştuk, şimdi bir tane eksik olacağız ve elbette oyunlarda bayağı bir dez avantaj olacak. Hayırlısı olsun, kesinlikle takım için hayırlısı olsun.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                                        

Survivor 2016 ada konseyinde isim yazılmaya geçildi artık. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor ada konseyi sataşmalı geçti. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar gitmesini, adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                               

Gönüllüler bilindiği üzere iki gruba bölünmüştü ve nitekim iki grup da birbirlerinden bir isim yazdı. Gönüllüler takımındaki Serkay, Efecan, Zafer, Nihal, İbrahim, Aylin, Gizem Memiç ve Damla Semih’i yazdı. Semih Öztürk ise Gizem Kerimoğlu ile birlikte Efecan’ın ismini yazdı. Semih Öztürk Efecan’ın ismini bozarak ‘Efecik’ yazdığı için Acun Ilıcalı’dan uyarı aldı. Gönüllüler 28 Şubat 2016 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Öztürk oldu. Semih Öztürk Survivor’da Gönüllüler takımının ilk ada konseyinde ilk eleme adayı oldu.

GÖNÜLLÜLER 28 ŞUBAT KONSEYDE GİZEM KERİMOĞLU KİMİ SÖYLEDİ

28 Şubat Survivor 2016 ada konseyinde Semih’in ismi yazıldı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığını söylemiştik. İki grup da birbirini yazmış oldu ancak grup üstünlüğü Semih de olmadığı için Semih eleme adayı oldu. Gizem Kerimoğlu’nun Semih Öztürk’ün karşısına kimi eleme adayı olarak göstereceği büyük merakla bekleniyordu. Gönüllüler ada konseyinde Semih Öztürk’ün ilk eleme adayı olması Semih’i kızdırdı. Acun Ilıcalı “Gizem Kerimoğlu’nun bir isim söylemesi gerekiyor” diyerek Gizem Kerimoğlu’na söz hakkı verdi. Peki, Gizem Kerimoğlu kimi söyledi? İşte cevabı.

Gizem Kerimoğlu, Acun Bey bu söyleyeceğim isimle ilgili kesinlikle hiçbir etki altında kalmadığımı söylemek istiyorum. Bana kalben ve beynen en uzak ismi söyleyeceğim. Adada bana en uzak isim Efecan, Efecan’ı söylemek istiyorum diyerek Efecan’ı söyledi.

Survivor 28 Şubat ada konseyinde Semih Öztürk ve Efecan eleme adayı oldu. Salı günü halk oylamasında kim birinci olacak, Semih Öztürk ve   karşısına kim eleme adayı olarak çıkacak, Salı günkü konseyde kim elenecek, adaya kim veda edecek? Tüm merak edilenler 1 Mart Salı  günkü Survivor 2016’da yanıtını bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz