Survivor 6 Mart 2016 puzzle dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Nihal göz doldurdu!

Survivor 2016’da 6 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. TV8’in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor 6 Mart dokunulmazlığı kim aldı, Konseye kim gidecek, eleme adayları kim olacak gibi soruların yanıtının alınacağı Survivor Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik…

Survivor 6 Mart 2016 puzzle dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Nihal göz doldurdu!

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’den ekranlarımıza gelen ve heyecan dolu anlarıyla izleyicileri ekrana bağlayan, izleyenlerin adeta nefeslerinin tutulduğu vor 2016 dokunulmazlık oyunu heyecanıyla tüm fanatiklerini sardı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi ve reyting birincisi Survivor 2016, dokunulmazlık oyunu ile yine nefesleri kesti. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler adadan Aylin Şallı’yı uğurlamıştı. Peki, Gönüllüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 6 Mart Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

GÖNÜLLÜLER KAÇTI, ÜNLÜLER KOVALADI!

Survivor’da güç ve zekanın bir arada olduğu zorlu ulmazlık oyununda yarışmacılar oldukça yüksek bir mücadele verdi. Güç, beceri ve zekanın birleştiği dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan Ünlüler dokunulmazlık oyununa da iyi başladı. Ancak Gönüllüler bırakmaya niyetli değildi. Önce 3-3 oldu durum daha sonra Ünlüler 5-3 öne geçti. Ancak Gönüllüler bırakmadı ve durumu 7-5’e getirdi. Özellikle Nihal ve Zafer’in performansları dikkat çekerken, Nihal’in puzzle’daki hızı ve becerisi göz yaşarttı.

NİHAL VE SEMİH’İN KAVGASI, NİHAL PERFORMANSIYLA CEVAP VERDİ!

Daha sonra Yılmaz Morgül sakatlığı sebebiyle oyundan çekildi ve Gönüllüler seçme hakkı kazandı. İşte ne olduysa burada film koptu, Nihal ve Semih arasında müthiş bir laf dalaşı başladı. Semih Nihal’e “Survivor tarihinin en kötü yarışmacısısın” derken, de ona “Sen bir burnunu indirir misin bir şey söyleyeceğim” karşılığını verdi. Serkay ve Zafer durumu toparlamaya çalışıyordu çünkü Survivor’ın tek gerçek oyunu dokunulmazlığı almak istiyorlardı ve skor olarak da öndeydiler. Üstüne Semih oyunu kaybetti ve durumu 7-6 oldu, ancak Nihal yine takımını kurtardı ve skoru 8-6 yaptı. Atakan ve Seda Efecan ve Damla ile yarıştı ve Atakan kazandı skor 8-7 oldu. Peki, Dokunulmazlık oyununu 6 Mart Survivor 2016’da azandı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI SURVIVOR’DA?

Survivor 2016’da haftanın en önemli oyunu Dokunulmazlık’ta Ünlüler ve Gönüllüler takımının mücadelesinde hırs, güç, denge, konsantrasyon, beceri, zeka ne ararsanız vardı. Son ödül oyununu kazanamayan Gönüllüler dokunulmazlık oyununu da kaybetmek istemiyorlardı. İşte bu nedenle stres ve heyecan tavan yaptı. Bir Gönüllüler, bir ünlüler oyunları kazandı. Durum 8-7 iken dokunulmazlık oyununda Ünlülerden Tuğba Özay ve Mehmet, İbrahim ve Gizem Memiç ile karşılaştı. Tuğba Özay ve Gizem Memiç puzzle dizmeye aynı anda başladı ve Gizem Memiç büyük bir hız ve zeka becerisiyle kazandı, l;nüllüler 9-7 öne geçti yine. En iyi erkekle kızlar karşı karşıya geldi. Atakan ve Seda, Damla ve Zafer ile karşılaştı. Atakan ile Seda yine kazandı ve durum 9-8 oldu. Daha sonra İbrahim-Gizem Memiç ve Mehmet-Eda karşı karşıya geldi. Gönüllüler kaçıyor Ünlüler kovalıyordu. Gizem Memiç ve İbrahim parkuru önde tamamladı ve Puzzle’ı da Gizem memiç çok hızlı bir şekilde yerleştirdi. 6 Mart akşamı Survivor 2016’da dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

ELEME ADAYLARI KİM OLACAK, KİMİN İSMİ YAZILACAK?

İşte merak edilen bir soru daha. Survivor 2016 Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve Ünlüler konseye gidecekler. Geçtiğimiz hafta Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu kez sürpriz yaptırmadı. Ünlüler aralarından birini gönderecekleri için büyük hüsran yaşadı, Konseyde kimin ismi (adı) yazılacak, kim adayı olacak, çok merak ediliyor. Konseyden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz