Survivor 7 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Nihayet açlıklarını giderdiler

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri koltuğa yapıştırmakta usta olan Survivor 2016’da büyük çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2016 7 Mart akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu yine nefes alınmadan izlendi. Ödül oyununu kim kazandı? Ödülü Kıymalı yumurta ve yatak olan oyunu kim kazandı? Survivor 7 Mart ödül oyunu kim kazandı? Gibi sorular yanıt buldu.

Survivor 7 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Nihayet açlıklarını giderdiler

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor 2016 7 Mart Ödül oyunu oldukça çekişmeli geçti. Yarışmacılar yorucu ve oldukça zor bir parkurda oynadı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 7 Mart Ödül oyunu çok zevkli ve zor geçti. Ünlüler takımında Nagihan, Atakan ve Yattara’nın performansları dikkatleri çekti, ancak buna rağmen Gönüllüler açık ara 6-2 öne geçmişti. Daha sonra çekişmeli geçen mücadele sonunda ;dül oyununu kim kazandı?

TV8’in en çok izlenen programı Survivor 2016 7 Mart Akşamı oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. En çok merak edilen soru ise 7 Mart ödül oyununu kim kazandı Survivor’da? İşte bu soru cevabını buldu.

GÖNÜLLÜLER 6-2 ÖNE GEÇTİ AMA!

Survivor 2016’da 7 Mart ödül oyununa iyi başlayan Gönüllüler takımı açlığın vermiş olduğu bıkkınlıkla hırslarını artırmış ve bu durum performanslarına da yansımıştı. Gönüllüler ödül oyununda 6-2 öne geçtiler, ancak skoru koruyamadılar. Çünkü Ünlülerde Nagihan ve Yattara’nın performansı dillere destandı, hele ki Nagihan topları toplarken büyük bir avantaj sağlıyordu. Hal böyle olunca 7 Mart ödül oyununda skor 8-7’ye geldi. Daha sonra Gönüllüler Semih ile durumu 9-7 yaptı ama en iyi kızlar çıkınca Nagihan ve Gizem karşı karşıya geldi. Nagihan Gizem Memiç’i mağlup edince skor 9-8 oldu. Gönüllüler’in bir sayıya ihtiyacı vardı artık. Yattara ve Semih karşı karşıya geldi, Yattara büyük bir konsantrasyon ve beceriyle oyunu aldı ve skoru 9-9’a getirmeyi başardı. Ünlüler takımı oyunu 6-2’den 9-9’a getirmeyi başardı. Peki, l;nüllüler ödül oyununu kazandı mı?

NİHAYET KAZANDILAR, AÇLIKLARINI GİDERECEKLER

7 Mart Survivor 2016 bölümünde ödül oyunu oynandı, skor 9-9 olduğu için bayrak yarışı yapıldı. Ünlülerde Seda ve Atakan, Gönüllülerde ise Damla ve Efecan yarıştı. Dominik’te nefesler tutulmuştu artık ve önce kızlar yarışacaktı. Seda önde geldi, daha sonra Atakan da önde geldi ama Atakan hata yaptı ve Efecan kazandı. Oyunu takip etmekte zorlandı izleyiciler. Acun Ilıcalı gönüllülerin kazandığını açıkladı ve geçtiğimiz haftadan bu yana hiçbir ödül oyununu kazanamayan ve açlıkları tavan yapan Gönüllüler takımı sonunda kazanmayı başardı ve inanılmaz bir hırs ve konsantrasyon ile Ünlüler takımını 10-9 mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler takımında Semih, Gizem Memiç ve Efecan’ın performansı ödül oyununa damga vururken, Nihal de takımına bir sayı kazandırdı. Gönüllüler’de son darbe de Efecan’dan geldi ve Atakan’ı mağlup ederek ödülü takımına getirdi.

SURVIVOR 7 MART 2016’DA ÖDÜL 10 GÜNLÜK YATAK VE KIYMALI OMLET

Survivor 2016 7 Mart ödül neydi sorusunun da cevabı beliydi zaten, izleyemeyenler için hemen söyleyelim; Survivor 7 Mart’ta ödül 10 günlük yatak ve kıymalı omletti. Kazanan takım hem uzun bir aradan sonra rahat bir uykuya kavuşacak, hem de açlığını gidererek kişi başı iki adet kıymalı omlet yiyecekti. 7 Mart ödül oyununda kazanan takım Gönüllüler olduğu için bu ödüle de onlar hak kazandı. Gönüllüler kıymalı omletlerini afiyetle yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler