Survivor All Star 1 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? Soğuk savaş!

Survivor All Star 1 Haziran ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor All Star 1 Haziran akşamı büyük adrenalin yaşandı. Dominik’te kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler Takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi? Ünlüler ve Gönüllüler arasında tam bir soğuk savaş havası var. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 1 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? Soğuk savaş!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in ng rekortmeni fenomen yarışma programı vor All Star Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış devam ediyor. 1 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor ;dül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler eğlenceli ve zor bir parkurda karşı karşıya geldi. Bir Ünlülerin bir gönüllülerin kazandığı etaplar sonucunda ödül oyununu kim kazandı, hangi takım daha sonra açıldı? İşte cevabı…

SOĞUK SAVAŞ DEVAM EDİYOR

Dün dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde Hasan’ın ismini yazmıştı. 1 Haziran Pazartesi akşamı ise ödül oyunu oynandı Survivor’da. Bu arada Gönüllüler ile Ünlüler arasında soğuk savaş rüzgarları esmeye devam ediyor tabiri caizse. Psikoloji, strateji, beceri ve takım ruhuyla ödül kazanmak isteyen iki takımın da yarışması görülmeye değerdi.

SURVIVOR ALL STAR 1 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  

Survivor All Star’da bir önceki ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı uzun bir aradan sonra. 1 Haziran Pazartesi ödül oyununda ise ilk etapta iki takımda çekişiyordu. Doğukan ile 3-2 öne geçen Ünlüler daha sonra Begüm, Hasan ve Hilmicem’e oyun kaybederek 5-3 geriye düştü. Daha sonra yine Doğukan Serenay, Anıl ve Hakan ile oyun kazanarak 7-5 öne geçti ünlüler.

GÖNÜLLÜLER BU KEZ AFFETMEDİ!

Gönüllüler bu oyunu kaptırmak niyetinde değildi. 7-5 geriye düşen Gönüllüler daha sonra üst üste Turabi, Begüm, Hasan ve Bozok ile 9-7 öne geçti. Son etapta da yani final etabında da Begüm ile Serenay karşılaştı. Begüm büyük bir konsantrasyonla önde tamamladığı parkurda topları makasla daha önce çubuklara yerleştirdiği için ödülü Gönüllülere getiren sayıyı da almış oldu. Survivor All Star’da 1 Haziran Ödül oyununu Gönüllüler 10-7 kazandı.

GÖNÜLLÜLERDEN SEVİNÇ GÖSTERİSİ!

Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki bir süredir devam ede gelen oyun sonrası sevinç tartışmaları yine devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü Gönüllüler oyun bittikten sonra kazandıkları için doyasıya sevindiler. Ünlüler takımı ise hayal kırıklığı yaşadı ama takım olduklarını göstermek için bir Ünlüler çektiler.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star 1 an ödül neydi sorusunun cevabı da belliydi tabii ki. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi; “Sizi buradan alıyoruz, helikoptere koyuyoruz. Rafting’e gidiyorsunuz. Simit Sarayından da Saray dürüm patatesli ve yanında da peynir ve patatesli gül böreği yiyeceksiniz afiyetle”

Survivor All Star’da bu müthiş oyun sonrası kazanan Gönüllüler açlıklarını giderdiler. Rafting ödülünü de Gönüllüler kazandığı için müthiş bir adrenalin yaşadılar ve gönüllerince eğlendiler. Turabi, Hilmicem, Bozok, Begüm ve Hasan’ın rafting adrenali doğrusu müthişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz