Survivor All Star 10 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Ünlüler tartışıyor!

Vee merakla beklenen Survivor All Star 10 Mayıs 49. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Survivor All Star’da Pazar günü dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Pazar günü fragmanında Ünlüler takımı birbirleriyle kavga ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı, Begüm ve Sahra arasında soğuk anlar yaşanmıştı. Peki Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Turabi kimi hedef aldı? İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 10 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Ünlüler tartışıyor!

NAİF DURGUN

vor All Star’da dün akşamki ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Pazar günü ise Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Lakin kafalarda birçok soru işareti mevcut. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star 10 Mayıs fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı bölümde kıyasıya mücadele ve zor bir oyun bizi bekliyor.

ÜNLÜLER BİRBİRİNE GİRİYOR!                            

Survivor All Star’ın yeni bölüm ölüm tanıtımında dokunulmazlık oyununun oynandığını görüyoruz. Çok zor bir oyun oynanırken, ünlüler de birbirine giriyor. Önce Anıl ve Berna tartışıyor, sonra ise Hakan ve Merve Aydın. Bakalım bu kavgalardan kim galip çıkacak. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybederse yine konseye gidecekler ve aralarından birini göndermek için tekrar bir isim yazmak zorunda kalacaklar. Pazar akşamı saat 20.00’de soruların cevap bulacağı ve fanatiklerinin soluksuz izleyeceği Survivor All Star’ın Yeni Bölüm anı yayında.

ng>SURVIVOR ALL STAR 49. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler