Survivor All Star 11 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Cevap burada

Survivor All Star 11 Mayıs ödül oyunu kim kazandı sorusunun cevabı burada. TV8’de yayınlanan ve hayranlarını ekranları başına kilitlemeyi başaran nadir program Survivor All Star’da hayatta kalma mücadelesi devam ediyor. Survivor All Star 11 Mayıs akşamı ödül oyunu ağızlar açıkta izlendi. İşte, 11 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 11 Mayıs ödül oyunu kim kazandı? Gibi soruların cevabı…

Survivor All Star 11 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Cevap burada

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabet sürüyor. 11 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde ;dül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler yarıştı, zorlu mücadelenin yaşandığı ödül oyununu azandı?

ÜNLÜLER 9-7’DEN GELDİ AMA!

Ünlüler 9-8’i yapmıştı ve artık Serenay ile Begüm karşı karşıya geldi. Serenay Aktaş durumu 9-9’a getirerek getirmeyi başardı. Ve “bu iş burada bitmez” dedi Serenay. Büyük heyecan devam ederken, son etapta en iyi iki erkek ve en iyi iki kız yarışacaktı.

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?     

Ve son etap… Artık durum 9-9. Zorlu parkura ilk olarak l;nüllüler’den Sahra ve ;nlüler’den Merve başladı, Merve önde tamamlamasına karşın parkuru, Hilmicem Doğukan’a yetişti. Doğukan heyecan topu almayı unuttu, Sahra ise topu ilk önce yerleştirmeyi başarınca Merve Aydın hayal kırıklığına uğradı ve kaybetti. Sahra büyük bir konsantrasyon ve beceriyle Merve’yi mağlup etti. Gönüllüler 10-9 kazanmayı başardı.

MERVE AYDIN NEDEN AĞLADI?

Ünlüler ödül oyununu kaybedince en çok üzülen isim Merve Aydın oldu. Merve Aydın Doğukan’ın topu unutmasına çok içerlendi. Gözyaşlarına hakim olamayan Merve Aydın Doğukan’a uzun süre sitem etti. Merve Aydın üçüncü tatlı oyununu da kaybedince sinirlendi., psikolojisi bozulan Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı. Anıl Tetik ise Merve Aydın’ı sakinleştirmeye çalıştı.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

10 Mayıs 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu Ünlülere kaptıran Gönüllüler bu oyunu da kaptırmaya niyetli değildi. Gönüllüler Ünlüler’in 4’te 4 yapmasına izin vermedi ve bu haftaki oyunlardan ilk ödül oyununu kazandı. Ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazanmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Çok zor bir ödül oyunu oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler açlıklarını giderecekler. Ödül ise oyunun zorluluğuna karşılık çok güzeldi. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında ada çığlıklarla inledi. Ödül ise simit sarayından tatlı kurabiyelerdi, Portakallı, Çikolatalı, Tarçınlı çeşitleriyle Kurabiyeler ve kişi başına iki tabak makarnaydı. Bir de bunun yanında Tekne de gezi yaptılar, adadan uzaklaşıp hava aldılar. Teknede yemeklerini tatlılarını yediler. Bir de onun dışında içecek olarak da Coca Cola verildi Gönüllülere. Gönüllüler afiyetle ödülü teknede yediler ve güzel bir hava aldılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler