Survivor All Star 14 Haziran konseyde kimin ismi yazıldı? İnanılmaz sonuç!

Nefes kesen Survivor All Star 14 Haziran'da Dokunulmazlık oyunununda bu akşam Ünlüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği merak ediliyordu. Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? 14 Haziran konseyde kim kimi yazdı, 14 Haziran'da kim ya da kimler eleme adayı oldu? Doğukan Manço Serenay’a müthiş bir çalım attı ve safını değiştirdi. Ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 14 Haziran konseyde kimin ismi yazıldı? İnanılmaz sonuç!

M.EMİN FİDAN

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 14 Haziran akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, tartışma, sataşma ne ararsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Ünlüler ada konseyini başlattı.

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                                        

Survivor All Star Ünlüler konseyinde artık isim yazılmaya geçildi. Survivor Ünlüler konseyi geçen hafta olduğu gibi sakindi. Ancak isim yazıldıktan sonra yer yerinden oynadı. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar ki zaten 4 kişi kaldılar. Gitmesini, adaya veda etmesini istedikleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu söyledi.

KİM KİMİN İSMİNİ (ADINI) YAZDI?

Ünlüler geçen haftaki konseyden Anıl’ı yolladıkları için Merve Aydın adada tek başına kaldı. Merve Aydın’ın isminin çıkılması en olası sonuç olarak karşımıza çıkmıştı. Çünkü ünlüler iki gruptu, takım olsalar da bir tarafta Merve Aydın, diğer tarafta da Hakan, Serenay ve Doğukan Manço vardı. Ama Doğukan Manço tarafını değiştirdi ve strateji yaptı. Bomba bir sonuç çıktı.

DOĞUKAN MANÇO ŞAŞIRTTI, SERENAY’I YAZDI!            

Ünlüler takımında kendini lider olarak gören Hakan’ın başını çektiği Doğukan ve Serenay’ın olduğu grubun Merve Aydın’ı yazması bekleniyordu. Ancak Doğukan tabiri caizse tam bir geri vites yaptı ve Seranay’ı yazdı. Hakan ile Serenay Merve Aydın’ı yazarken, Doğukan ve Merve Aydın ise Serenay’ın ismini yazdı. Ünlüler 14 Haziran 2015 konseyinde Survivor tarihinde inanılmaz bir olay yaşandı. Merve Aydın ve Serenay eleme adayı oldu.

ÜNLÜLER 14 HAZİRAN KONSEYDE MERVE AYDIN VE SERENAY’IN İSMİ YAZILDI

14 Haziran Survivor All Star Ünlüler konseyinde inanılmaz bir olay yaşandı ve Doğukan’ın müthiş çalımı sonrası Merve Aydın ve Serenay’ın ismi eleme adayı olarak yazıldı. Merve Aydın Anıl’dan sonra adada tek kalmıştı, ama Doğukan Manço’da Kıbrıs finaline gitmek için Merve Aydın ile işbirliği yapmış oldu.

Survivor All Star’da değişen yeni kurallar gereği 15 Haziran Pazartesi günü (bugün) bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Hangi takım kaybederse bir eleme adayı daha çıkacak ve geçtiğimiz Perşembe Günü yapılan büyük SMS oylaması sonucu kim rakiplerinden daha az oy almışsa elenecek.

Merve Aydın ya da Serenay adaya veda edecek mi, 15 Haziran Pazartesi günü Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, SMS oylaması sonucunda kim elenecek, kim eleme adayı olacak? Tüm sorular 15 Haziran Pazartesi (bugünkü) Survivor All Star’da yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz