Survivor All Star 15 Haziran kim elendi - Adaya veda eden isim kim oldu?

“Survivor All Star 15 Haziran kim elendi, adaya kim veda etti” Google’da şimdiden aramaya başladınız. İşte o sorunun cevabı ilk olarak bizde. TV8'in reyting tepelerinden düşmeyen Survivor All Star'da bir veda konseyi yaşandı. Dün de konsey yaşanmıştı Merve Aydın, Serenay aday olmuştu. Bugün ise Gönüllüler kaybetti ve Hasan ile Hilmicem eleme adayı oldu. İşte bu dört adaydan kimin eleneceği büyük merak konusuydu. Peki Survivor All Star’da kim elendi? İşte adaya veda eden isim haberimizde…

Survivor All Star 15 Haziran kim elendi - Adaya veda eden isim kim oldu?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ/RECEP KAYA

“Survivor All Star 15 Haziran kim elendi, adaya kim veda etti” sorusunun yanıt bulacağı TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve her izlediğimizde ağzımızın açıkta kaldığı strateji dolu yarışma 15 Haziran akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını aktardı. Peki, Survivor All Star 15 Haziran’da kim elendi, adaya ve hayallerine veda eden isim kim oldu? İşte ayrıntılar..

DEĞİŞİK BİR VEDA KONSEYİ, KİM GİDERSE ÜZÜLECEK!

Survivor All Star’da bu kez ilginç bir konsey yaşandı. 14 Haziranki konseyde Ünlülerden Merve Aydın ve Serenay aday olmuştu, 15 Haziranki konseyde ise Gönüllüler dokunulmazlığı kaybettikleri için Hasan ve Hilmicem eleme adayı oldu. Yani sizin anlayacağınız tam 4 aday eleme adayı ki bu eleme adaylarının hepsi de dönem dönem birinci olmuş adaylar. Yani özellikle Hasan üst üste 5 defa birinci olmuş bir isim.

HASAN MI, HİLMİCEM Mİ, MERVE AYDIN MI, YOKSA SERENAY MI ELENDİ?

Bu haftanın, hatta belki Survivor tarihindeki en çok merak edilen “Survivor All Star 15 Haziran kim elendi” sorusu artık yanıt buluyordu. Ama bu dört adaydan kim elenecekti? Survivor All Star kim elendi sorusu da zaten Google'da trend olmaya aday. 14 Haziran Merve Aydın ve Serenay, 15 Haziran Hasan ve Hilmicem eleme adayları oldu. İki takımdan biri artık üç kişi kalacak adada.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz Perşembe Akşamı Dominik’teki son oylama sonuçlarına göre rakiplerinden daha az oy almış ve bu yüzden Survivor All Star’a, final hayallerine veda edecek olan isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor All Star’a veda eden isim 15 Haziran’da Serenay oldu. Doğukan 14 Haziran konseyde Serenay’ın eleme adayı olmasına sebebiyet vermişti. Ünlüler artık adada 3 kişi kaldı. Serenay uzun süre gözyaşlarına boğuldu, ağladı. Kolay değildi final hayallerine veda etti çünkü.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz