Survivor All Star 16 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? İşte cevap!

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor All Star’da 16 Mayıs akşamı büyük ödül heyecanı vardı. Dominikte kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununda karşılaştı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? Sürpriz Ödül neydi? İşte cevabı haberimizde…

Survivor All Star 16 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? İşte cevap!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting ustası vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya rekabet sürüyor. 16 Mayıs 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor ;dül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler müthiş bir oyunda karşı karşıya geldi, büyük çekişme ve heyecanın yaşandığı ödül oyununu azandı? İşte cevabı…

SURVIVOR ALL STAR 16 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?    

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günkü ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Bu hafta Survivor tar Cumartesi günkü ödül oyununda ise Gönüllüler kazandı. Çok zor bir parkurda oynanan ödül oyununu Gönüllüler 9-6 gibi bir farkla kazandı. Uzun zamandan sonra ilk kez ödül oyunu 9-9’a gelmedi.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

16 Mayıs 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da ödül oyunu oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacıların elleri ayakları titredi, çok heyecanlandılar. Büyük ödül için kıyasıya mücadele ettiler, ve müthiş performans ve inanç sonrası Gönüllüler kazanmayı başardı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da zorlu parkurda oynanan ödül oyunu sonunda Gönüllüler kazandı ve açlıklarını giderdiler. Cheese Kek ve Tatlı çeşitlerinin yer aldığı yiyecek ödülünü Gönüllüler kazandı ve müthiş bir manzara eşliğinde yemek yediler. Ancak ödül bununla da sınırlı değildi ve fragmanda izlediğimiz gibi o büyük ödül teleferik heyecanını yaşamaktı. Gönüllüler hem yemeklerini yediler hem de teleferik heyecanı yaşadılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz