Survivor All Star 18 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? 7 farklı galibiyet!

Survivor All Star 18 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı burada. TV8’de yayınlanan ve fanatiklerini ekranları başına kilitlemeyi başaran enfes program Survivor All Star’da finale haftalar kala kıyasıya yarış devam ediyor. İşte, 18 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 18 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star 18 Haziran kim kazandı? Mor odaya kim girdi? Gibi soruların yanıtı haberde…

Survivor All Star 18 Haziran Ödül oyununu kim kazandı? 7 farklı galibiyet!

TV8'i tek başına sırtlayan yarışma programı Survivor All Star 18 Haziran akşamı ödül oyunu oynandı. Nefesleri kesen mücadelede birbirinden zevkli karşılaşmalar izledik. 18 Haziran'da ekranlarımıza konuk olduğu bölümde Ödül oyununu kim kazandı?

ÜNLÜLER'İN GECESİ       

Survivor All Star 18 Haziran Ödül oyununda parkur tam da Ünlüler içindi. Zira Ünlüler bu oyunda çok büyük bir avantaj sağladı. Öncelikle 4-0 öne geçti ünlüler, daha sonra ise Turabi 4-1'e taşıyarak farkı 3'e indirse de  Ünlüler yine iki sayı aldı ve 6-1 öne geçti. Gönüllüler Hasan ile durumu 6-2 yaptı. Ama sonra yine Ünlüler öne geçti ve 7-2'ye getirdi skoru.

TURABİ GÖĞSÜNÜ VURDU!

Ünlüler 7-2 öndeyken Doğukan ve Turabi karşı karşıya geldi. Turabi oyun esnasında bir engele göğsünü çarpıp yere yığıldı. Turabi oyuna devam edebileceğini söyledi devam etti. Ama oyunu Doğukan kazandı. Durum 8-2 oldu Ünlüler lehine.

GÖNÜLLÜLER DİRENDİ ANCAK!

Gönüllüler yine Hasanla durumu 8-3'e getirdi. Ama Ünlüler çok avantajlıydı bir kere. Ünlülerden Merve Aydın ve Begüm karşılaştı. Merve kazandı ve durumu 9-3 yaptı.

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?     

Ve final etabıydı artık. Durum 9-3 Ünlüler öndeydi. Gönüllüler’den Hilmicem ve Ünlüler’den Hakan yarıştı. Hakan Hilmicem'i mağlup ederek ödülü ünlülere getirdi. Survivor All Star'da 18 Haziran Ödül oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler üst üste 3. kez ödül oyununu kazandı. GÖnüllüler son 3 ödül oyununda mağlup oldu. Ödül oyununu Ünlüler 10-3 kazandı.

Ödül oyunu sonunda Gönüllüler fazlasıyla üzüldü. 7 farklı yenilgi Gönüllüler'in ağır yenilgisi çok üzülmelerine sebebiyet verdi.

ÖDÜL NEYDİ?

Ödül oyununu Ünlüler kazandığı için hem yemek yiyeceklerdi hem de mor odada birbirinden eğlenceli videoları izleyeceklerdi. Ünlüler sonunda ödüllerine gittiler ve bir güzel iç pilav, tandır yediler. Daha sonra ise Ünlüler kendi videolarını izledi. Survivor'daki oyunlarda nasıl oynadıklarını kendi gözleriyle gördüler. Ünlüler mor odada kendi videolarını izledi.

Survivor All Star daha önce 6 gün oynanıyordu, TV8'i reytinglerde tepeye çıkarınca bir de finale artık az bir süre kalınca Acun Ilıcalı Cuma günlerine de Survivor All Star'ı çıkardı. Survivor All Star artık Cuma günleri de yayınlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler