Survivor All Star 18 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Berna kriz geçirdi!

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. TV8’de yayınlanan ve hayranlarının ağızlar açıkta izlediği Survivor All Star 18 Mayıs akşamı yine büyük heyecan vardı. Survivor All Star ödül oyunu yine ekrana kilitledi. İşte, 18 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 18 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Gibi soruların cevabı haberimizde…

Survivor All Star 18 Mayıs Ödül oyununu kim kazandı? - Berna kriz geçirdi!

FIRAT AVCIL

vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. 18 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen bölümdeki ;dül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler yine karşı karşıya geldi, zorlu mücadele sonucu ödül oyununu azandı?

ÜNLÜLER 8-8 YAPTI AMA!

Ünlüler durumu 8-8 yapmıştı ve sonra Hasan ile Doğukan karşılaştı. Hasan durumu 9-8’e getirerek durumu Gönüllüler lehine yeniden çevirmeyi başardı. Büyük heyecan sürerken, son etapta Sahra ve Serenay karşılaştı.

SURVIVOR ALL STAR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?     

Durum 9-9. Zorlu parkura l;nüllüler’den Sahra ve ;nlüler’den Serenay geldi, Serenay ve Sahra parkuru aynı anda bitirdiler. Ancak Sahra’nın atışlardaki büyük başarısı ve Serenay Aktaş’ın atamayışı ödülün Gönüllülere gelmesinin habercisiydi. Ve Sahra kazanarak Serenay’ı mağlup etti. Ünlüler yine büyük hüsran yaşadı. Gönüllüler 10-8 kazanmayı başardı.

YİNE ÖDÜL YİNE MERVE AYDIN AĞLADI?

Ünlüler ödül oyununu kaybedince en çok üzülen isimler Merve Aydın ve Berna oldu. Berna “Bıktım, bıktım ben” diyerek gözyaşı dökerken onu teselli etmeye çalışan ise Hakan’dı. Öte tarafta Merve Aydın hüngürhüngür ağlıyordu “Bu nasıl bir kısmetsizlik, bu nasıl bir şans ya, niye kazanamıyoruz biz ya, niye kazanamıyoruz, 4-1 nasıl kaybederiz ya 4-1’di ya 4-1’i nasıl kaybederiz bu oyunu biz” diye defalarca tekrarladı haykırdı ve ağladı Merve Aydın. Ünlüler bu haftaki hiçbir ödül oyununu kazanamadı ve neredeyse açlıktan tükenmek üzereler.

GÖNÜLLÜLER 4-1’DEN GELİP ÖDÜLÜ ALDI!

17 Mayıs 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu da almak istiyordu ve büyük mücadele gösterdiler. Hatta öyle ki 4-1 öne geçmişlerdi ödül oyununda. Ancak Gönüllüler pes etmedi, yılmadı ve geriden gelerek kazanmayı bildi. kaptırmaya niyetli değildi. Gönüllüler Ünlüler’in dokunulmazlık oyunu sonrası bu ödül oyununu kazanmalarına izin vermedi ve Ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazanmış oldu.

BERNA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Survivor All Star’da ödül oyunu sonrası Ünlüler ve Gönüllüleri karşısına alan Acun Ilıcalı yarışmacılardan konuşmalarını istedi. Ünlülerden Berna bu esnada sinir krizi geçirdi. Berna uzun süre ağlayarak sinir krizi geçirmeye başladı. Berna’yı Hakan ve Acun Ilıcalı sakinleştirmeye çalıştı. Hakan uzun süre Berna’nın yanından ayrılmadı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star 18 Mayıs 2015 akşamı ödül ise Popeyes’tan tavuk ve Disco idi. Ünlüler ve Gönüllüler bu ödül için kıyasıya yarıştı. Ancak Gönüllüler kazanarak hem ödülü yemeye hak kazandı hem de Disco’ya gitmeye.

Kaynak: Diyarbakır Söz